Witam mam ukończone 13 lat i mam do was takie pytanie czy jest możliwość w L-ce zdać na kartę motorowerową czy tylko w L-ce zdaje się na samochody (Prawo Jazdy) czy można też na skuter 50ccm (Karta motorowerowa). Proszę o odpowiedź. Jak by co miejscowość to Mielec.
Edit : Ponieważ w gimnazjach od tego roku podobno już nie będzie zdawania :(.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Sty 2009 Posty: 73 Skąd: WARSZAWA
Wysłany: 2009-09-04, 15:10
jak najbardziej mozna zdawac na karte motorowerowa. Mozliwosc zdawania w szkole to jest poprostu zaproszenie OSK do szkoly. Znajdz osrodek ktory przeprowadzi z toba kurs na karte motorowerowa ewentualnie popytaj w swoje szkole jak masz to zrobic (oni moga cie oddelegowac na kurs).
Tak dla przyszłych pytajacych informuję, że można zdawać w OSK jeżeli OSK zaprosi właściwego egzaminatora np. policjanta lub egzaminatora z WORD ale myślę że najlepiej iść do ośrodka szkolenia całą grupą a wtedy oni po skończonym kursie poproszą właściwy WORD o zorganizowanie egzaminu. Pozdrawiam i życzę powodzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum