Polecam zdawanie w Łodzi, dokladniej na Retkini , jest to teraz nowy osrodek. Nie ma rond, sygnalizacji, sciezek rowerowych itd, itp czego się boimi najbardziej na egzaminach.
Co jest najwazniejsze egzaminy trwaja tam do 30 minut. Naprawde szczerze polecam.
aarabela Pomogła: 1 raz Dołączyła: 08 Mar 2009 Posty: 95
Wysłany: 2010-01-01, 12:30
Hm.. patrząc Złociutka na poziom Twojej .. hm.. powalającej.. wiedzy ..
CO? Brak takich elementów podczas egzaminu.. Cóż.. nie dziwię się, że zdałaś..
Chyba miałaś dodatkowo taryfę ulgową dla słodkich blondyneczek..
My, w Katowicach, nie mamy tak różowo Zdaje odsetek.. Hm.. 10%polegnie już przy samym wyjeździe z WORDu.. mieszkańcy Katowic wiedzą, co mam na myśli.. stacja to nic.. ja tym drugim jechałam.. a auto przede mną nagle staczać się zaczęło To było coś.. Ech.. ale w moim przypadku to juz odelgłe wspomnienie.
Oleńko.. mam prośbę.. oddaj do WORDu prawko.. i upewnij się za pomocą kolejnego egzaminu w innym WORDzie.. czy aby napewno nadajesz się na kierowcę.. bo mam wrażenie, że nie za bardzo i gdy np. usłyszę w radiu , że krajową A4 jedzie kobieta pod prąd.. pomyślę o Tobie
[quote="aarabela"]Hm.. patrząc Złociutka na poziom Twojej .. hm.. powalającej.. wiedzy ..
CO? Brak takich elementów podczas egzaminu.. Cóż.. nie dziwię się, że zdałaś..
Chyba miałaś dodatkowo taryfę ulgową dla słodkich blondyneczek..
My, w Katowicach, nie mamy tak różowo Zdaje odsetek.. Hm.. 10%polegnie już przy samym wyjeździe z WORDu.. mieszkańcy Katowic wiedzą, co mam na myśli.. stacja to nic.. ja tym drugim jechałam.. a auto przede mną nagle staczać się zaczęło To było coś.. Ech.. ale w moim przypadku to juz odelgłe wspomnienie.
Oleńko.. mam prośbę.. oddaj do WORDu prawko.. i upewnij się za pomocą kolejnego egzaminu w innym WORDzie.. czy aby napewno nadajesz się na kierowcę.. bo mam wrażenie, że nie za bardzo i gdy np. usłyszę w radiu , że krajową A4 jedzie kobieta pod prąd.. pomyślę o Tobie[/quote
Kolejna trafiona uwaga :)
Podpisuje sie pod tym dwoma rękami..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum