piedor
Egzamin: 3 lipca 2007
Kategoria: Katageria B
Wysłany: 2007-07-09, 08:36 WORD Łomża
Goraco polecam zdawanie egzaminu w WORD Lomza.
Wiecej mozna dowiedziec sie na ich stronie www.word.4lomza.pl
Osrodek bardzo przyjazny, nowe samochody tylko Punto na kat B oczywiscie,Panie w rejestracji bardzo mile i pomocne, egzaminatorze usmiechnieci i nastawieni bardzo pozytywnie. Jezeli nie zdasz bedziesz wiedzial za co. Polecenia wydawane wczesnie wiec masz mozliwosc spokojnie ocenic sytuacje, zadnych podchwytkiwych polecen. Terminy oczekiwania ok. 1 miesiaca.
Goraco polecam zdawanie egzaminu w WORD Lomza.
Wiecej mozna dowiedziec sie na ich stronie www.word.4lomza.pl
Osrodek bardzo przyjazny, nowe samochody tylko Punto na kat B oczywiscie,Panie w rejestracji bardzo mile i pomocne, egzaminatorze usmiechnieci i nastawieni bardzo pozytywnie. Jezeli nie zdasz bedziesz wiedzial za co. Polecenia wydawane wczesnie wiec masz mozliwosc spokojnie ocenic sytuacje, zadnych podchwytkiwych polecen. Terminy oczekiwania ok. 1 miesiaca.
ogólnie zgadzam się z tą opinią odnośnie egzaminatorów poza jednym wyjątkiem. miałem niestety tę "przyjemność" zdawać egzamin u egzaminatora, który najwyraźniej pomylił zawody. podczas egzaminu zachowywał się skandalicznie. był niemiły, odnosił się bardzo lekceważąco do egzaminowanych osób, podnosił głos. ponadto podczas egzaminu na placu manewrowym prowadził rozmowy z kolegami i przez telefon komórkowy. swoim zachowaniem, może celowym przyczyniał się do zwiększenia stresu związanego z egzaminem.
Ja akurat nie zdałem, ale potwierdzam, że egzaminatorzy są tam całkiem w porządku. Ja jechałem z Panem Sławkiem i chociaż nie zdałem nie mogę mieć do niego pretensji. Pełem profesjonalizm i spokój.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum