Mógłby ktoś napisać kilka zdań o tym ośrodku WORD Zielona Góra? Jak wasze przeżycia po egzaminie w tym ośrodku? Bardzo proszę o wasze opinie na ten temat.
_________________ No i zdałem :)
Dzięki za wsparcie duchowe :)
Kategoria: B
Wiek: 25 Dołączył: 26 Mar 2009 Posty: 26 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2009-11-04, 13:13
To ja napiszę:
1. Bardzo dobrze się przygotuj czepiają się o pierdoły
2. Mogą zadawać idiotyczne pytania
3. Mogą krzyczeć szczególnie dwóch Panów egzaminatorów (nie podam nazwisk) ale to od razu będzie Pan wiedział bo przy sprawdzeniu świateł i elementu komory silnika już się czepiają.
4. Dotykać wszystkiego przy omawianiu (nie omawiać świateł np. z 1,5 metra)
5. Trasa egzaminu czasami zaskakuje nawet instruktorów ;)
6. Jeżeli trafi Pan na Panią egzaminator - to ktoś faktycznie nie potrafi jeździć jak u niej nie zdaje
7. Co do atmosfery to proponowałbym czekać na egzamin na zewnątrz a nie w środku bo niektórzy mogą zamęczyć opowieściami o złych egzaminatorach
8. Wygląd łuków i samochodów i tego gdzie są kamery u mnie na stronie w podpisie
9. Być pewnym siebie, a jak się czegoś nie wie to symulować, że się wie :)
10. Powodzenia :)
Ogólnie to z tego co się orientuje jeden z najgorszych Wordów w kraju ;) ale niektórzy zdają za pierwszym razem ;)
Egzamin zdawałem na początku listopada - zdałem, chociaż trafiłem na takiego pana krzykacza (nazwiska nie podam) który o wszystko się czepiał. Trasa - nic nadzwyczajnego, skrzyżowania równorzędne, trochę po centrum (lecz o dziwo bez ronda MC-Donalda). Parkowanie prostopadłe po prawej stronie. Egzaminator czepiał się o bardzo drobne szczegóły o których żaden instruktor nie powiedziałby, że jest to błąd. Widocznie chciał mnie sprowokować i zdenerwować, żebym popełnił jakiś błąd. Ja się nie dałem .
Na łuku trzeba dodać gazu bo na półsprzęgle samochód sturlałby się na środkowy pachołek.
Na egzamin czekałem w sali oczekiwań, poznałem kilka osób, które zdawały też po raz pierwszy jak i nawet po raz 3 więc dowiedziałem się o ich spostrzeżeniach.
Najważniejsze to nie dać się sprowokować - w końcu jak idziemy na egzamin to wiadomo że potrafimy jeździć. Spokój przede wszystkim :)
_________________ No i zdałem :)
Dzięki za wsparcie duchowe :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum