Witam,przeniosłem się do Kłodzka na egzamin z Wrocławia,bo mają tak rozjebany i skatowany motor że masakra,na którym się wyjebałem na ósemce,nie to że nie poszło tylko się centralnie wywróciłem bo śmieć taki na jedynce ni chuja na dwójce za szybko i postanowiłem się przenieść do Kłodzka ( wyboru wielkiego nie miałem bo dwie skargi i odwołanie pierdolnąłem,nie bardzo było się czego czepić,to napisałem czy to jest normalne że motor po wywrotce i wycieku płynu eksploatacyjnego dalej służy do egzaminowania,bez żadnej kontroli,a ja mocno skręciłem kostkę,motor już podobno zniknął z WORD WROCŁAW,ciekawe dlaczego?) Jeszcze mi nie odpisali,ale nie o tym miałem pisać. WORD- dziwna troche jednostka,bo jakoś się sama finansuje ( dlatego taka zdawalność),a jak ktoś piszę że w tu lepiej a tu gorzej to coś w tym jest,bo któryś z tych ośrodków albo jest nadgorliwy,ale drugi prawa nie przestrzega a mianowicie chodzi o to że we WROCŁAWIU musze zapierdalać 150 km z Dzierżoniowa żeby się zapisać,w Kłodzku zrobie to przez telefon albo internet,druga ciekawostka we WROCŁAWIU oprócz rozjebanego motoru musisz kręcić tą głową jak debil niby to upewniając się RÓWNIEŻ NA ÓSEMCE ,w Kłodzku tylko na slalomie,to co kurwa przepisy są inne tu a inne tu??? Trafiłem na egzaminatora,nie bede pisał jakiego bo nie potrzebne mi problemy,ale naprawde kawał SKURWYSYNA,szukał dziury od samego początku na placu i te jego teksty "SIADAJ PAN NA MOTOR" , "UWAŻAJ PAN NA WJEŹDZIE"!!!!! Tak mówi EGZAMINATOR WORD, z wykształceniem wyższym,bo według mnie ziemniaki jakby na targu sprzedawał to tak może mówić,"BIERZ PAN", IDŹ PAN,za kogo on się kurwa uważa,zresztą poziom jego wypowiedzi o nim świadczy. Miałem to szczęście,że szukał,szukał ale mu się nie udało i zdałem i jeszcze z cwaniackim tekstem wychodzi z auta i mówi "NASTĘPNY EGZAMIN ZA PÓŁTORA TYGODNIA", ha,ha,ha śmieszne to jest może dla niego i po chwili mi wręcza protokół z wynikiem pozytywnym,lepiej niż we WROCŁAWIU ( tam egzaminator troszkę starszy i był na poziomie pełnionej przez siebie funkcji) Kto zdawał dzisiaj o 11 50 w Kłodzku a może to czyta to wie jak się ten człowiek zachowywał. Tyle na ten temat i tak się rozpisałem,pozdrawiam i polecam Kłodzko zdecydowanie niż Wrocław bo trasa też dużo łatwiejsza,tylko żeby tego chuja nie trafić bo miły jest w sali a potem jak szmatę cie traktuje,jak coś to pisać knww.eu@wp.pl,odpowiem. Pozdrowionka dla "kandydatów na kierowców"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum