Wysłany: 2009-06-30, 23:54 Nowe przepisy a egzamin
Witam.
Chodze na kurs już od końca marca. Zapisałem sie na egzamin teoretyczny 2.06, czyli na tydzień przed wejściem w życie nowych przepisów (nie miałem pojęcia że mają być zmiany). Termin dostałem na 3.07. Czy jeśli zdam ten egzamin, to dostanę termin wg nowych przepisów w ciągu max 30 dni czy wywalą mi z terminem na wrzesien ? Czy lepiej oblać ten egzamin i zapisać sie na to i to na nowych przepisach ? Jak to wygląda wszytsko ?
Egzamin: Kwiecien 2009 Pomogła: 1 raz Wiek: 20 Dołączyła: 08 Mar 2009 Posty: 96 Skąd: Wykopana z piekła
Wysłany: 2009-07-07, 11:14
Popytała trochę i dowiedziałam się czegoś, co może Cię zaciekawic. (OSK_CARLO mam nadzieję, że się nie mylę. Jeśli tak, to powiedz , bo ja dziewczyna ze Śląska i mówie jak jest u nas)
Nawet jeśli nie zdasz, to drugi termin będzie wyznaczony wg. przepisów sprzed zmiany. Moja znajoma oblała wczoraj i dostała termin dopiero na październik. (mówie o praktycznym- teorii nie biorę pod uwagę, bo moim zdaniem nie sposób jej nie zdac. Jedynym powodem oblania teorii to LENISTWO )
_________________ Miss me when I'm mothafucka gone
Kiss me when I come back home ;)
Ostatnio zmieniony przez aarabela 2009-10-02, 22:53, w całości zmieniany 1 raz
Witam! Słyszałam że od stycznia bedą obowiązywały nowe zasady egzaminu teoretycznego? Mam pytanie czy jak zacznę egzamin w listopadzie/grudniu to bedę miała możliwość zdania tego egzaminu według starych zasad?
Pozdrawiam;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum