Witam
Mam pytanie. podczas egzaminu po około 25min jazdy zepsuła się kamera w samochodzie i egzamin przestał się nagrywać. Egzaminator kazał się zatrzymać i sprawdził wszystko ale okazało się że nie może nic naprawić. Zamieniliśmy się miejscami i pojechaliśmy pod WORD. Tam naprawa trwała ok 30 min i powiedział że musimy zacząć egzamin od początku. Niestety drugą część oblałem. Całe dwa egzaminy z naprawą zajęły ponad 2h. Moje pytanie dotyczy tego czy mogę się odwołać od tego?( słyszałem że podczas awarii sprzętu mogę zdawać powtórkę egzaminu w innym dniu a o tym mnie egzaminator nie poinformował). Proszę o pomoc
Z góry dziękuję
Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Sty 2009 Posty: 73 Skąd: WARSZAWA
Wysłany: 2009-05-26, 03:37
Po raz pierwszy spotykamy się z takim przypadkiem. Na pewno możesz się odwołać
( każdy ma prawo ), jednak nie wiadomo jaki będzie i czy w ogóle będzie tego efekt.
Na przyszłość z tego typu i podobnymi incydentami najlepiej udać się od razu po egzaminie do kierownika WORD z prośbą o wytłumaczenie zaistniałej sytuacji, i czy były ku niej podstawy do przerwania egzaminu.
Ma on obowiązek udzielić Tobie wszystkich informacji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum