Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Sty 2009 Posty: 73 Skąd: WARSZAWA
Wysłany: 2009-01-20, 12:23
Egzaminator daje za kazdym razem papier ze nie zdalismy. DO niczego on nie sluzy jest tylko dla naszej wiadomosci zebysmy wiedzieli na czym oblalismy a co zaliczylismy.
Kaiser
Wysłany: 2009-03-24, 13:38
A jeśli się zda, to coś dają? Bo dzisiaj mi dość marnie szło na mieście, ale dojechałem sam z powrotem do ośrodka. Egzaminator-mruk powiedział tylko "wynik pozytywny", wysiadł i zniknął.
Chciałbym mieć to czarno na białym, może się przesłyszałem (max przeziębiony jestem). A przy składaniu wniosku o wydanie prawka nic nie sprawdzali.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Sty 2009 Posty: 73 Skąd: WARSZAWA
Wysłany: 2009-03-26, 19:58
Jesli nie otrzymales zadnego papierka od egzaminatora to znaczy ze zdales, gratulacje:)
Zapraszam na kierowca.pwpw.pl sprawdzisz tu stan swojego prawka np czy juz mozesz odebrac.
Kaiser
Wysłany: 2009-03-26, 23:26
Zajebiście, dzięki. Dodałbym info że pomogłeś ale nie wiem jak to się robi.
aarabela Pomogła: 1 raz Dołączyła: 08 Mar 2009 Posty: 95
Wysłany: 2009-03-27, 00:01
Kaiser KULTURA SŁOWA !!
Montana Max
Egzamin: Lipiec 2009
Kategoria: B
Wysłany: 2009-07-20, 19:51
Nie zawsze jest tak, że egzaminator nie daje papierka jak zdaliśmy. Ja mam na przykład ładny papierek z napisem "Zrealizowano program egzaminacyjny z wynikiem pozytywnym" :)
Wysłany: 2009-12-30, 16:11 Re: Papier od egzaminatora
SpearHead napisał/a:
Tak jak w tytule mam pytanie czy egzaminator daje papier za każdym razem za niezdany egzamin czy nie . I co to jest za papier do czego on służy
Nie wazne czy zdasz czy nie zdasz egzaminu egzaminator wreczy Ci tz. ARKUSZ PRZEBIEGU EGZAMINU PRAKTYCZNEGO. Dostajesz to po to zebys wiedzial na czym oblałeś itd, itp. Do nieczego to nie sluzy , jest to tylko informacja dla Ciebie ;]
Ostatnio zmieniony przez OluniaM 2010-01-06, 14:50, w całości zmieniany 1 raz
aarabela Pomogła: 1 raz Dołączyła: 08 Mar 2009 Posty: 95
Wysłany: 2010-01-01, 12:29
za przeproszeniem.. ok.. nie przepraszam
Hm.. A po cho...rę OSK ten kwitek !! dziewczyno.. błagam Cię.. odstaw klawiaturę gdzieś na bok, by Cię na następny raz nie kusiło "doradzać"....
P.S. Co do Twojego OSK.. pewnie Twoje jest z Ciebie wybitnie dumne.. tak doinformowani kursanci to reklama sama w sobie. Może zdradzisz nam nazwę swojego OSK, Oleńko ?
Hm.. A po cho...rę OSK ten kwitek !! dziewczyno.. błagam Cię.. odstaw klawiaturę gdzieś na bok, by Cię na następny raz nie kusiło "doradzać"....
P.S. Co do Twojego OSK.. pewnie Twoje jest z Ciebie wybitnie dumne.. tak doinformowani kursanci to reklama sama w sobie. Może zdradzisz nam nazwę swojego OSK, Oleńko ?
W tej chwili po nowelizacji ustawy każdy otrzymuje oryginał arkusza przebiegu egzaminu,niezależnie czy zdał czy nie. Mozna powiedzieć..na pamiątkę. Znajdują się tam po 2 próby do każdego zadania,egzaminator zaznacza co było wykonane prawidłowo a co nie. Jeśli egzamin jest z wynikiem negatywnym wypełeniona jest z reguły również rubryka 'uwagi'.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum