Egzamin: Kwiecien 2009 Pomogła: 1 raz Wiek: 20 Dołączyła: 08 Mar 2009 Posty: 96 Skąd: Wykopana z piekła
Wysłany: 2009-04-03, 20:42
Owszem zgadzam się z Wami moi drodzy panowie, ale jak dla mnie CV i niezależnośc to oczywiste argumenty. A ja przedstawiłam typowo "babskie" myślenie.
P.S. CARLO dla Ciebie edytowałam poprzedni wpis i mam pytanie (wracając do tematu przewodniego tego 'działu') ... wiadomo już coś o możliwości skrócenia czasu egzaminu ( głównie chodzi mi o zadanie polegające na poruszaniu się na mieście) przez egzaminatora do 25 minut? Pytam, bo moja koleżanka (która zaczyna własnie kurs) coś o tym czytała i nie wie o co chodzi .
Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Sty 2009 Posty: 73 Skąd: WARSZAWA
Wysłany: 2009-05-05, 20:34
aarabela napisał/a:
Owszem zgadzam się z Wami moi drodzy panowie, ale jak dla mnie CV i niezależnośc to oczywiste argumenty. A ja przedstawiłam typowo "babskie" myślenie.
P.S. CARLO dla Ciebie edytowałam poprzedni wpis i mam pytanie (wracając do tematu przewodniego tego 'działu') ... wiadomo już coś o możliwości skrócenia czasu egzaminu ( głównie chodzi mi o zadanie polegające na poruszaniu się na mieście) przez egzaminatora do 25 minut? Pytam, bo moja koleżanka (która zaczyna własnie kurs) coś o tym czytała i nie wie o co chodzi .
moja droga, wydaje mi sie ze jestem na bierzaco w tym temacie ale pierwsze slysze co mi powiedzialas. Jedyne skrocenie to jest wprowadzona niedawno mozliwosc zdawania egzaminu laczonego jednak nie slyszalem zeby to skrociloczas praktycznego. Praktyczny jest to minimum 40 minut od kiedy dostajesz kluczyki do auta do momentu zdania;]
Egzamin: Kwiecien 2009 Pomogła: 1 raz Wiek: 20 Dołączyła: 08 Mar 2009 Posty: 96 Skąd: Wykopana z piekła
Wysłany: 2009-05-07, 17:31
Dziekuje :) Pytałam, gdyż znajomi, którzy własnie zaczynaja kurs lub mają go już w najbliższym czasie zacząc, sporo o tym plotkują, a ja wolałam miec pewnośc :) No ja jeździłąm po mieście 45 minut równiutkie ( i pomimo moich modliwt o korki, ich nie było. Głupie Katowice, głupie remonty ...) i zdałam
Jeszcze raz dziękuje
_________________ Miss me when I'm mothafucka gone
Kiss me when I come back home ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum