Witam, mam pewne pytanie które nie daje mi spokoju i mam nadzieje uzyskać na nie odpowiedź. Lekarz który mi robił badania wpisał mi że mam jeździć w soczewkach lub okularach i wystawił terminowe. Poszedłem do okulisty z taką karteczką która on mi dał i okulistka wypełniając tą kartkę nie wpisała żadnego terminu itp tylko we wnioskach napisała: "obowiązek noszenia szkieł korekcyjnych podczas jazdy" i moje pytanie brzmi: Czy szkła korekcyjne to także soczewki czy musi być osobny wpis np: w szkłach korekcyjnych i soczewkach. Z góry dziękuje za odpowiedź
Szkła korekcyjne to równierz soczewki i niestety prawko masz terminowe. Ja wiedziałem gdzie iść, i noszącc okulary dostałem bezterminowe i żadnych wpisów nie bedzie, pozdrawiam.
_________________ Nigdy nie jeżdzę po alkoholu, gdyż szkoda prawa jazdy,może w ten sposób komuś sie przemówi...
podepnę się do tematu, a jeżeli mam już prawko na B i w ograniczeniach nosznie szkieł bądz okularów, i będe robił na C dochodzą do tego kolejne badania wzroku, i czy gdybym za drugim razem robił badania i w tych badaniach było wyspisane że nie muszę nosić okularów to przy zdaniu egzaminu na C i wymianie prawka dalej było by napisane w ograniczeniach noszenie szkieł bądz okularów ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum