Egzamin: Kwiecien 2009 Pomogła: 1 raz Wiek: 20 Dołączyła: 08 Mar 2009 Posty: 96 Skąd: Wykopana z piekła
Wysłany: 2009-08-21, 22:25
admin napisał/a:
użytkownicy dadzą z siebie wszystko, aby Tobie pomóc :)
Ale nasz Admin w nas wierzy ... aż milej na sercu się robi.
A tak szczerze, to również witam i nie bój się pytac (nawet jeśli uważasz, że to głupie , czy coś)
Zachęcam również do aktywności na forum :))
Życzę samych miłych chwil na kursie i nieupierdliwego egzaminatora
_________________ Miss me when I'm mothafucka gone
Kiss me when I come back home ;)
Egzamin: Kwiecien 2009 Pomogła: 1 raz Wiek: 20 Dołączyła: 08 Mar 2009 Posty: 96 Skąd: Wykopana z piekła
Wysłany: 2009-09-22, 23:08
Monika dasz radę zobaczysz
Pytaj na forum i swojego instruktora ... a na egzaminie spokojnie, bo tylko spokój może wtedy pomóc
Forumowicze pomogą- nawet ja :) Jeśli będziesz chciała coś konkretnego ode mnie ( pamiętaj jednak, że nie jestem instruktorek z OSK a jedynie bardzo dobrze doinformowaną byłą kursantką. Jestem jednak wciąż na bieżąco w tym temacie dzięki znajomym, którzy własnie są w okresie egzaminów i kursów) to pisz prywatną wiadomośc albo lepiej maila (aarabela@onet.eu )
Pozdrawiam , Olka
Witam.Po to wkońcu jest to forum aby pomagać innym.Możesz na nas liczyć. Postaramy się w miarę możliwości i wolnego czasu odpowiedzieć na nurtujące was pytania :) wszelkie nowości prawne dostępne są w tygodniku PRAWO DROGOWE @ NEWS.Każdy instruktor powinien wiedzieć o co chodzi i znać obowiazujące najnowsze przepisy i rozporządzenia które zmieniają się z tygodnia na tydzień.Pozdrawiamy
_________________ BABSKA AUTO SZKOŁA
Szczecin ul.Piłsudskiego 17/3b
www.bas.prawojazdy.com.pl
tel 727 301 401
gg 7100888
WItam Jacek jestem. 1 egzamin za 17 dni ale sie nie stresuje bo wiem że moge zdać za 1 razem. Moja przygoda z autem zaczęła się dobre 2 lata temu i dosyć najechałem już km po tych dziurach :P różnymi wozami. Moja rada na egzamin: zachować zimną krew. pozdr.
Wysłany: 2009-11-16, 13:47
Witam w imieniu forum. Nie mów tylko, że jeździłeś bez prawa jazdy.. a te " różne wozy" to były elki... Pierwszy egzamin.. hm.. mnie stres dopadł, gdy kolega powiedział "Wyłącz już telefon, bo za dziesięć minut zaczynasz egzamin" ( ja jeszcze sprzed zmiany, że obie części w jeden dzień)
no jeździłem z prawem jazdy zastępczym, czyli całorocznym niewidocznym ;)
a co do wozów, zaczynalem od renault 5 1.7, potem maluszek, potem opel omega A, duzy fiat, polonez, skoda fabia, nexia daewoo i dodam atut, że prowadziłem coś wiekszego od osobowego auta, nie bede juz nic mowił bo niektórych obecnych bierze groza... :D
no i oczywiscie na chwile obecną jeżdze ostatni ten tydzien przed egzaminem L-kami, Nissan micra k12 1.2 benzyna (zrywne auto), opel corsa D 1.2 (muł), opel cors c 1.2(nawet szybkie) no i wisienka na torcie ]:-> opel corsa C 1.7 DTI (sprint do setki zawstydził nie jednego golfa i calibrę pod świateł). Juz pewnie kazdy wie, że jestem szalony, ale to nie moja wina.
instruktorem JESZCZE nie jestem, i nie bede najbliższe 3 latka, ale puki co moge pomóc jak bede umiał ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum