Egzamin: Kwiecien 2009 Pomogła: 1 raz Wiek: 20 Dołączyła: 08 Mar 2009 Posty: 96 Skąd: Wykopana z piekła
Wysłany: 2009-11-16, 22:28
To mnie uspokoiłeś Hm.. no ja jak narazie miałam do czynienia z lką, czyli grande punto (benzyna ) , a potem: mój kochany opel tigra twintop diesel 1.3, hummer H2 (2 rajdy charytatywne na dom dziecka) , ford mondeo (ten z 2005 roku) diesel.. ten najmocniejszy, z tego co pamiętam (sprzedany już) , raz mercedes 320ml w automacie ( oj.. to dopiero za 20 lat powtórzę) .. a co instruktora.. nie mam cierpliwości co do tego :) Oj.. nie tak łatwo mnie wielkością auta wystraszyć, bo mam z nimi do czynienia prawie codziennie ;] .. bardziej boję się idiotów na drodze
To oficjalnie witam i trzymam kciuki za egzamin
_________________ Miss me when I'm mothafucka gone
Kiss me when I come back home ;)
mam nadzieję, iż zdam i Twoje dobre słowo pomoże ;) dzięki, a ja kiedys siedziałem z tyłu w elce, a kierował, tzn prubował kierować gość, który miał 3 godzine... uwierz, miałem wiecej stresu niż instruktor :D aha, co do wielkości, to byłto TIR z naczepą ;)
Egzamin: Kwiecien 2009 Pomogła: 1 raz Wiek: 20 Dołączyła: 08 Mar 2009 Posty: 96 Skąd: Wykopana z piekła
Wysłany: 2010-02-14, 17:57
Wiem, że jest to dział , w którym sie witamy... ja jednak się żegnam . Dziękuje za wszystko . Największe podziękowania jednak kieruję do OSK_CARLO... choć go już od dawna nie widziałam. Minął prawie rok odkąd dolączyłam. Ale na mnie juz czas... Życzę powodzenia wszystkim zdającym :) i szerokiej drogi kierowcom. ( gdyby jednak ktoś miał do mnie pytania , to odsłyłam na swojego maila : aarabela@onet.eu)
_________________ Miss me when I'm mothafucka gone
Kiss me when I come back home ;)
mirosław.s
Wysłany: 2011-08-13, 12:00
Hej :) Prawo jazdy już zdałem!
Emei
Egzamin: 07.05.1977
Kategoria: A
Wysłany: 2011-08-14, 19:24
Czy nie zaliczanie pierwszych czterech i więcej podejść do egzaminów jest normalką, czy tylko w Szczecinie jest taki odsiew? Powiedzcie jak to jest w Polsce z tym zdawaniem egzaminów na prawko po kilka, a nawet kilkanaście razy? To jest standart? A może Szczcin ma takich nieudaczników instruktorów,którzy nie potrafią przygotować do egzaminów? A może w Szczcinie są egzaminatorzy zdziercy, którzy w ten sposób podnoszą sobie wynagrodzenia za egzaminy? Podzielcie się ze mną opinią na ten temat...Pozdrawiam Emei
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum