Mam nadzieję, że się trochę przydam na forum, jestem młodym kierowcą ale podobno zdolnym :) udało mi się zdać za 1 razem i postanowiłem pomóc innym osobom które zmagają się trudnymi pytaniami.
Ostatnio zrobiłam prawko, ale tutaj tylko rozwiązywałam testy :)
Postanowiłam się podzielić moimi wrażeniami po zdobyciu p.j. i pierwszymi problemami jakie w wyniku tego zaistniały. Mam nadzieję, że mi w tym pomożecie.
Witaj Monia29, cieszymy że płeć piękna zawitała na forum. Czekamy na kolejne odwiedziny :)
Veridiana
Wysłany: 2009-01-27, 19:42
Witam, tutaj Veridiana. Mam nadzieję, że mile przyjmiecie mnie na forum. Jestem ze Szczecina, od maja planuję zacząć kurs, a na Waszym forum chcę dowiedzieć się wszystkiego, by udało mi się zdać za pierwszym razem.
I najważniejsze: miło spędzić czas. Buziaczki - Julia
Witam, mam na imię Marcin postanowiłem trochę po udzielać się na forum. Bo widzę iż można się tutaj dowiedzieć dużo ciekawych rzeczy na temat prawka jazdy i nie tylko. Kierowcą jeszcze nie jestem :) lecz w bliższej lub dalszej perspektywie chciałbym nim zostać. Dlatego też uważam, że wyniosę stąd ciekawe doświadczenia :) Pozdrawiam wszystkich.
Witam serdecznie wszystkich odwiedzających
Na imię mam Kaśka, mieszkam w Krakowie i właśnie przygotowuję się do egzaminu państwowego na instruktora jazdy...
Nie ukrywam, że liczę na Waszą pomoc
Pozdrawiam
Witaj serdecznie Kasiu, na instruktora powiadasz? To coś mi się zdaję, że to my częściej będziemy potrzebowali twojej pomocy Ale oczywiście wspieramy Cię w twoich przygotowaniach, pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum