Witam wszystkich. Zapisałem się na kurs prawa jazdy ale mam problem a mianowicie to jeździłem już 6 godz ale nie miałem wcześniej styczności z samochodem znaczy nigdy nie jechałem instruktor mówi ze mi wszystko idzie świetnie nie wierzy mi ze wcześniej nie jeździłem ale moj jedyny problem to ruszanie z 1 po prostu mi nie wychodzi a jeszcze sie stresuje i kompletnie nic może ktoś mi bliżej wytłumaczyć co i jak bo jak ruszamy ze skrzyżowania to mi gaśnie za szybko puszczam ale jak mi tłumaczy a z tyłu na mnie trąbią to wiecie jak jest jak ruszam to trzymam do końca sprzęgła i najpierw gaz ? i dopiero puszczam albo o co chodzi ruszanie na pół sprzęgle z góry dziękuje za pomoc
Ja mam najpierw pytanie do Ciebie jak wygląda sprawa z ruszaniem na placu, gdzie nie ma innych pojazdów i dodatkowego stresu? Czy też sytuacja się powtarza? Czy powoli ruszasz do przodu i radzisz sobie na placu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum