Poszukuję osoby która w istotny sposób może pomóc w szybszym zdobyciu Prawa Jazdy. Jeżeli masz możliwość przyspieszenia terminu egzaminu, masz sposób na biurokrację w ośrodkach Word lub dysponujesz innymi ważnymi informacjami to już jest to istotna pomoc. Oczywiście konkrety odpłatnie. Proszę o kontakt na PW.
Niestety nie znalazłem działu ogłoszeń, jeżeli inny dział będzie lepiej pasował do tej wiadomości proszę o przeniesienie.
hahahaha trzeba było napisać maila do Word-a od razu, przynajmniej na forum by Ci nikt nie pojachał, choć i tak spotkała Cię wyjątkowo stonowana odpowiedź.
Z prawem jazdy jest jak z dziekanatem, musisz swoje odczekać a czy potem coś załatwiwsz to inna bajka. :(
Egzamin: Kwiecien 2009 Pomogła: 1 raz Wiek: 20 Dołączyła: 08 Mar 2009 Posty: 96 Skąd: Wykopana z piekła
Wysłany: 2009-12-20, 19:41
no_no_tak_tak napisał/a:
hahahaha trzeba było napisać maila do Word-a od razu, przynajmniej na forum by Ci nikt nie pojachał, choć i tak spotkała Cię wyjątkowo stonowana odpowiedź.
dzięki.. bywam miła.. dla osób o kiepskim pojęciu o życiu i otaczającym świecie:D
_________________ Miss me when I'm mothafucka gone
Kiss me when I come back home ;)
Kategoria: B
Wiek: 25 Dołączył: 26 Mar 2009 Posty: 26 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2009-12-22, 12:06
Moja kursantka zrobiła ostatnio taki patent, miała egzamin nie zdała (nie wnikam w szczegóły - bo to żenujące dlaczego ) zapisała się na kolejny egzamin, po dwóch dniach zadzwoniła do WORDu, w skutek czego Pani powiedziała jej, że wystarczy napisać podanie (nawet w formie elektronicznej), żeby przyspieszyć egzamin -> napisała -> efekt kolejny egzamin po 5 dniach ;) nawet ja byłem w szoku, że nasz zgorzkniały WORD coś takiego zrobił :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum