Wysłany: 2008-01-21, 19:22 Ile wczesniej przed ukonczeniem 18 mozna zaczac kurs
witam mam pytanie ile wczsniej przed ukonczeniem 18 mozna zaczac kurs. A jest mozliwosc zdania egzaminu przed ukonczeniem 18 i tylko po ukonczeniu 18 odebrac papierek??
Witam! Słyszałam że od stycznia bedą obowiązywały nowe zasady egzaminu teoretycznego? Mam pytanie czy jak zacznę egzamin w listopadzie/grudniu bo 18-nastke mam niestety końcem grudnia:( to bedę miała możliwość zdania tego egzaminu według starych zasad?
Pozdrawiam;)
Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Sty 2009 Posty: 73 Skąd: WARSZAWA
Wysłany: 2009-10-02, 01:54
patkot, egzamin na kat. B możesz zacząć nie wcześniej niż w dzień 18 urodzin. Egzamin na kat. A od stycznia można zacząć nie wcześniej niż w dniu 24 urodzin (?). Proszę mnie poprawić jeśli się mylę. OSK "Carlo" nie prowadzi kursów z kat. A.
Witam! Słyszałam że od stycznia bedą obowiązywały nowe zasady egzaminu teoretycznego? Mam pytanie czy jak zacznę egzamin w listopadzie/grudniu bo 18-nastke mam niestety końcem grudnia:( to bedę miała możliwość zdania tego egzaminu według starych zasad?
Pozdrawiam;)
slyszalam ze jak sie zacznie kurs na starych zasadach to tak samo sie go konczy ale nie jestem pewna bo jak zdawalam zadne przepisy nie ulegly zmianie.
Wiesz co...
Mozesz sobie spokojnie zaczac kurs na prawko 3 miesiace przed osiemnastka z tym ze egzaminy bedziesz mial/miala jak ukonczysz 18 lat i bedziesz posiadaczem dowodu osobistego , na kazdy egzamin idzie sie z dowodem.
patkot, egzamin na kat. B możesz zacząć nie wcześniej niż w dzień 18 urodzin. Egzamin na kat. A od stycznia można zacząć nie wcześniej niż w dniu 24 urodzin (?). Proszę mnie poprawić jeśli się mylę. OSK "Carlo" nie prowadzi kursów z kat. A.
przeciez nie mozesz isc na egzamin bez dowodu , myle sie?
Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Sty 2009 Posty: 73 Skąd: WARSZAWA
Wysłany: 2010-01-15, 13:48
Koleżanko skoro już odgrzebałaś taki stary temat to przypominam że dowód osobisty możesz wyrobić od bodajże 14 roku życia;] Owszem lecisz starymi zasadami ale pod warunkiem zapisania się na egzamin, a nie zrobienia kursu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum