Wysłany: 2010-12-28, 18:39 super instruktor POZNAŃ
W ciągu 5 lat robiłam dwukrotnie cały kurs w różnych ośrodkach w Poznaniu. Wybrałam lekcje w z Panem Piotrem z Atutu z polecenia koleżanki! i to był strzał w 10!! mega sympatyczny, bardzo dokładnie wszystko tłumaczy, świetnie zna przepisy, potrafi odpowiedzieć na każde pytanie - spokojnie i fachowo! jeżdżąc po mieście ćwiczy trudne manewry pokazując jakie mogą nas spotkać sytuacje i jak z nich wybrnąć! Rondo to dla mnie teraz pestka!
nie uczy na sposoby i systemy, które nie sprawdzają się na placu!
dla niektórych może być plusem, że ma ukończony kurs na egzaminatora!
acha Pan Piotr jest pasjonatem ma nawet własną stronkę ;)www.naukajazdy-poznan.eu - tam można znaleść namiar na niego
Witam. Mam na imię Agnieszka i jestem córką instruktora jazdy. Chciałabym tacie pomóc i zareklamować jego ośrodek. Tata jest super instruktorem, miłym, uprzejmym i spokojnym. Jego szkoła ma dużą "zdawalność" czyli jego uczniowie dobrze zdają egzaminy. Pamiętam, że kiedy robiłam kurs prawa jazdy ogromnym problemem było znalezienie dobrego i miłego instruktora. Mój instruktor spał na rozłożonym fotelu kiedy ja godzinami jeździłam po placyku, lub grał w gry i często krzyczał. Nauka jazdy musi być komfortowa. Mój tata jest oazą spokoju i cierpliwości.
Polecam. Krzysztof Adamczak , OSK Adamczak w Poznaniu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum