Wysłany: 2010-12-20, 21:03 Bydgoszcz opinia o szkole GWARANT
Wszystkich którzy maja w planach zdawać na prawo jazdy naprawdę odradzam szkolę jazdy "GWARANT" ul Wojska Polskiego 21 w Bydgoszczy. Niech nie zwiedzie was przystępna cena kursu mianowicie 1250 zł , może faktycznie na początku wydaje się ze sobie zaoszczędzicie ale to tylko pozory. Nie dość ze zajęcia teoretyczne są prowadzone przez nudnego podstarzałego wojskowego to jeszcze koleś nic nie tłumaczył a jedyne co to czytał nam książkę którą można było kopić w biurze za 10 czy 15 zł. Ok jak wiadomo teoria kończy się wewnętrznym egzaminem ale pamiętajcie jeżeli sami się nie nauczycie tych pytań to na tych zajęciach na pewno ich nie zrozumiecie xD Teoria trwa miesiąc. No dobra ale pomijam teorie jeśli chodzi o umawianie się na jazdy to porażka żaden instruktor nie ma czasu oczywiście to ja musiałem czekać na telefon od nich łaskawców aż znajda dla mnie czas sam nie moglem dzwonić i niestety jedna jazda która tra 1,5 h wypadała mi raz na tydzień lub czasem na dwa tygodnie wiec te 30h skończyłem jeździć dopiero koniec września. Po czym dowiedziałem się ze to za mało żeby dopuścić mnie do egzaminu i muszę dokupić z 5 po wyjeżdżonych pięciu znów dowiedziałem się ze to za mało i tak łącznie wyjeździłem 56h.Niestety te godziny nie były dla mnie miłe czas spędzony z instruktorem(żeby z jednym) był nieciekawy począwszy od wyzwisk mojej osoby do wyprowadzania człowieka z równowagi a na koniec jeszcze można się dowiedzieć ze powiano się zażywać jakieś proszki na uspokojenie !! ale jak tu się nie denerwować jak cały czas ktoś za głupie błędy na kogoś krzyczy nikt nie jest idealny wszyscy popełniamy błędy ale żeby tyrać od razu pff bez przesady. W każdym bądź razie po 56h kazali mi iść do wordu wykupić egzamin ale nie bylem najwidoczniej odpowiednio wyszkolony bo egzaminu w Wordzie nie zdałem za 1 razem. jedno co wiem na pewno godzin doszkalających nie kupie u nich zmienię szkolę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum