Wysłany: 2008-02-12, 18:35 DELTA-ŁÓDŹ! polecam! Jazdy z instruktorep. Markiem Nowakiem!
Witajcie wszyscy przyszli kierowcy!
Chciałabym wszystkim łodzianom ( ale nie tylko przecież!) polecić szkołę DELTA w Łodzi na ul. Struga. TO jedna z najstarszych szkół, ale wybrałam się do niej też z polecenia znajomych. I co się okazało? REWELACJA! Teoria przeprowadzona z pełnym zaangażowaniem i chęcią przekazania wiedzy jak najdokładniej i PRAKTYCZNIE! A potem JAZDY... I tu - jeszcze lepiej! Bardzo gorąco, tym, którzy naprawdę chcą nauczyć się jeździć ,a nie tracić czas za kółkiem, polecam instruktora z DELTY -Pana MARKA NOWAKA. To w ogóle jedne z najlepszych nauczycieli, jakich spotkałam na swojej drodze edukacyjnej. Z powołania - bez wątpienia!
P. Marek jest nie tylko przesympatycznym człowiekiem, ale także konkretnym, wymagającym i niezwykle mądrym instruktorem (z doświadczeniem !). Niezwykle precyzyjnie opisuje zaistniałe sytuacje, zdecydowanie interweniuje w taki sposób, że tego samego błędu po prostu się nie popełnia. Niezwykłe wyczucie, delikatność ale i konsekwencja sprawiły, ze jazda stała się niemalże moją pasją! Dołączam go do grona osób które stanowią dla mnie prawdziwy autorytet, A takich wiele nie jest niestety. SPRAWDŹCIE - co Wam szkodzi.
POZDRAWIAM GORĄCO!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum