Nauka jazdy prawo jazdy. Forum oraz testy online
Porozmawiaj, nie tylko o nauce i prawie jazdy
Nauka jazdy
Szukaj OSK
Testy online
Egzamin
Do pobrania
Forum
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Jazdy dokształcające - doszkalające Siedlce
Autor Wiadomość
maradam10 

Wysłany: 2009-04-12, 22:08   Jazdy dokształcające - doszkalające Siedlce

Jestem świeżo po egzaminie na prawko kat B. Podchodziłem kilka razy do egzaminu ze skutkiem negatywnym. Za kazdym razem brałem jazdy dokształcające w ośrodku gdzie robiłem kurs. W końcu kolega polecił mi innego Instruktora, wykupiłem u niego 4 godziny jazdy i zdziwiłem się ze on zwracał mi uwagę na różne drobne błędy, które wcześniej były pomijane na koniec ostaniej jazdy powiedział mi że jestem świetnie przygotowany i na egzamin idę tylko żeby go zdać - i tak się stało - zdziwiłem się że tym razem poszło mi tak łatwo. Zadzwoniłem do pana instruktora i podziękowałem , a on nie był zdziwiony tylko mi powiedział że byłem poprostu dobrze przygotowany i nie wyobrazał sobie żeby wynik egzaminu był negatywny. Jak ktoś chce niech pisze do mnie na maila maradam10@wp.pl to dam numer do tego instruktora.
Ostatnio zmieniony przez maradam10 2009-05-17, 15:26, w całości zmieniany 2 razy  

anetta1
anetta

Wysłany: 2009-04-19, 12:03   

Planuje zapisać się na kurs prawa jazdy. Chce wybrać solidny osrodek bo nie chce tracić kasy i czasu na egzaminy poprawkowe, nasłuchałam się tyle od różnych ludzi że tak jest trudno zdać egzamin. Czy ten instruktor prowadzi też pełne kursy na prawko, jesli tak to może wiesz jak jest ze zdawalnością u jego uczniów? :-)

maradam10 

Wysłany: 2009-04-19, 12:47   

Tak z tego co wiem uczy jeździć w pełnym zakresie. Ja dostałem namiar na niego od kolegi którego on uczył z tego co wiem koleś zdał egzamin za pierwszym razem, podobno jego znajomi też pozdawali. Jak chcesz to napisz mi maila a odeślę Ci telefon do instruktora to juz dowiesz sie szczegółów od niego :-P

jacek123 

Wysłany: 2009-04-23, 08:25   Zdany egzamin Siedlce

Dzięki za pomoc w wyborze instruktora. Egzamin mam za sobą - ZDANY!!!!!!

Polecam.

maradam10 

Wysłany: 2009-05-17, 10:56   jazdy doszkalające Siedlce

Gratulacje! :-D

Cinex 
biker

Wysłany: 2009-05-20, 09:07   

hmmm tylko teraz pytanie, czy instruktorzy z którymi miał autor tematu wcześniej do czynienia byli zwykłymi naganiaczami na kolejne do$zkalające godziny? czy po prostu byli niedouczeni...

aarabela 
Weteranka tego forum

Egzamin: Kwiecien 2009
Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-05-20, 18:54   

Cinex uznajmy to za pytanie retoryczne :roll: Są instruktorzy i ci, którzy się za nich uważają.
Mój instruktor z pewnością zalicza się do tych pierwszych. Wyjeździłąm z nim 15 godzin kursowych i bez konieczności, a z przyjemności, w oczekiwaniu na praktyczną część egzaminu, w prawie każdą sobotę miałam dwie, czasem trzy godziny. Robert może był wredny, sarkastyczny, uwielbiał ironizować, ale potrafił nauczyć. Dlatego też do mojego ośrodka ściągnęłam wielu znajomych i polecałam instruktorów , a w niektórych przypadkach pomagałam umówić się na pierwsze godziny jazd, co nie jest łatwe, gdyż trójka najlepszych instruktorów w ośrodku jest wręcz rozrywana :) Pozdrowienia dla panów : Roberta ( nawet jak będzie pan egzaminatorem, będę pana miło wspominać :mrgreen: ), Darka ( w życiu nie spotkałam spokojniejszego i bardziej cierpliwego człowieka ), Kuby ( najsympatyczniejszy instruktor i wykładowca).

I wracając do tematu.. Cinex ludzie muszą zarabiać, a jeśli czegoś nie nauczą kursanta w programowych 30 godzinach, to nauczą później... albo przed egzaminem , albo po nim :mrgreen:

maradam10 

Wysłany: 2009-05-20, 20:23   

Cinex napisał/a:
hmmm tylko teraz pytanie, czy instruktorzy z którymi miał autor tematu wcześniej do czynienia byli zwykłymi naganiaczami na kolejne do$zkalające godziny? czy po prostu byli niedouczeni...

Myślę, że poprostu wcale im nie zalezało żeby dobrze nauczyć - odwalali swoje bez zaangażowania aby godzina zleciała i tyle.a że nie wszystko przerabiali to już ich tajemnica czy nie chcieli - czy sami nie umieli. Miałem farta, że ktoś mi dał namiar do Tego ostatniego instruktora bo mi sie ten egzamin juz po nocach śnił.

mala

Wysłany: 2009-09-13, 07:58   Prawo jazdy siedlce

Hej.
Ja też wzięłam kilka lekcji u Instruktora poleconego przez "maradama". Egzamin Zdany!!!!
Thanks, maradam. :-D

jurgen

Wysłany: 2009-12-30, 13:38   lekcje doszkalajace

skorzystalam z rady maradama i wykupilam 4godz u instruktora, ktorego polecal i coz moge powiedziec... zdalam! instruktor bardzo mily i wie, jak nauczyc jezdzic:) oby wiecej takich!!

maagda

Wysłany: 2010-05-01, 10:33   prawo jazdy siedlce

Podchodziłam kilkakrotnie do egzaminu na prawo jazdy w Warszawie ale niestety kończyło się to bez powodzenia. Zdecydowałam się spróbować w Siedlcach. Znalazłam ten artykuł w internecie i zaryzykowałam. Maradam przesłał mi numer telefonu do wspaniałego instruktora z którym umówiłam się na kilka godzin jazdy. Instruktor zmienił moje podejście do jazdy samochodem, przestałam się stresować podczas jazdy, rzeczy które wcześniej wydawały mi się niedoopanowania przestały mi sprawiać trudności. Bardzo polubiłam jazdę samochodem. Egzamin zdałam, choć łatwo nie było. Polecam i życzę powodzenia.
Buziaki!!

KAVA

Wysłany: 2011-01-02, 13:26   

Jutro jest dla mnie ważny dzień. Idę odebrać do urzędu prawko. Jeszcze kilka tygodni wcześniej zwątpiłem że jest to wogóle możliwe w moim przypadku . Mega dzięki maradam za podanie mi namiaru na instruktora który mnie wiele nauczył i dałem radę zdać egzamin.

ambiens 

Wysłany: 2011-03-17, 21:21   

czeka mnie 3 podejście i szukam namiarów na dobrego instruktora w Siedlcach, z tego co przeczytałam to widzę, że znacie własnie takiego co umie nauczyć, będę wdzięczna za namiary

maradam10 

Wysłany: 2011-03-19, 10:05   jazdy doszkalające siedlce

Nie chcę robić reklamy na forum internetowym ale napisz do mnie maila na adres: maradam10@wp.pl to podam Ci namiary.

ambiens 

Wysłany: 2011-03-19, 15:05   

Ok, dzięki.

Odpowiedz do tematu