Wysłany: 2008-10-12, 11:54 najgorsza szkola jazdy w szczecinie
NIE polecam szkoly jazdy TARCZON ;/ sa nieprofesjonalni i nieodpowiedzialni!! wstajesz w weekend z samgo rana na jazdy, jedziesz pod szkole i nikt nawet sie nie pofatyguje zadzwonic i powiadomic cie ze jazdy zostaly odwolane! ;/ poza tym jest straszne drogo i za taka cene mam prawo wymacac profesjonalizmu (ktorego im brakuje) !
Potwierdzam ta szkolka jest naprawde ok Milo spedzony czas na kursie Teoria prze p Pawla poprowadzona profesjonalnie Praktyka perfekt i tutaj podziekowania dla p Asi Czekam na egzam Pozdrawiam
myszka
Egzamin: [styczeń 2009]
Kategoria: b
Wysłany: 2009-03-13, 18:51
a ja bym sie pokusila o zmianę topiku na najlepsza szkoła nauki jazdy w szczecinie, dokupiłam tam godziny, ponieważ to nie pierwsza szkoła w której jezdzilam (mam porownanie) moge smialo tak stwierdzic. Termin jazd dostosowany indywidualnie do mnie, jazda autami w nienagannym stanie z bardzo spokojnym instruktorem (Witek), ktory nauczyl mnie samodzielnego myslenia za kierownica, po wykupieniu godzin w tej szkole poszlam na egzamin (w koncu!!!!) przygotowana. Zdalam! i żaluje ze od razu nie zaczelam tam kursu.
A moze to wina instruktora ze sie nie zjawil a nie szkoly ktorej zarzucasz nieprofesjonalizm?????
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum