Wysłany: 2009-01-24, 20:52 NAJLEPSZY INSTRUKTOR W TORUNIU
Heh, to była przygoda życia :) kurs rozpoczęty we wrześniu (przerwa prawie miesięczna w listopadzie), egzamin 23 stycznia (wczoraj) i to zdany za pierwszym razem :)
Nadmienię, że byłem totalnym laikiem, jeśli chodzi o prowadzenie auta. Tym bardziej biorąc pod uwagę mój wiek (blisko 30)..... Szkołę i instruktora wybrałem sondując wśród znajomych.....
Muszę przyznać, że egzamin poszedł tak gładko jak tylko mógł :) prawo, lewo, wprost i żadnego zaskoczenia :) pewien jestem, że autorem sukcesu jest mój instruktor :) Człowiek fantastyczny, wymagający i robiący dosłownie wszystko by nauczyć. Cierpliwy, surowy i prawdziwy w osądach. Nie leje wody, nie ćwiczy jazdy na wprost i prawoskrętów, nie marnuje czasu. Do tego nadzwyczaj odpowiedzialny i PUNKTUALNY!!!!!!!!! Jazdę zawsze zaczynałem o pełnej godzinie i kończyłem dwie, trzy minuty przed następnym kursantem :) niebywałe, biorąc pod uwagę, co niektórzy piszą tutaj o swoich instruktorach :)
Co do egzaminatora .... hmm nie pamiętam nazwiska - tyle tylko, że Józef :) i miał taką fajną czapkę - przemiły, spokojny, mówił tylko to, co potrzebne :) :) i oby wszyscy na takich trafili :)
Mój instruktor pracuje w OSK START na Kościuszki :)
Dziękuję Panie Kaziemierzu :)
Jeżeli ktoś chce dostać namiar na Pana Kazimierza, to niech zagada do mnie na mail : edrisi@op.pl
Skoro tak dobrze Tobie poszło to może podzielisz się wiedzą jak poprawnie wykonywać poszczególne manewry? Zapewne jest tutaj wiele osób które oczekują kompetentnych informacji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum