Wysłany: 2009-01-08, 09:35 Nauka jazdy Leszno jakie OSK wybrać?
Mam siostrzeńca i szukam dobrej szkoły jazdy w Lesznie. Ponieważ to ma być prezent urodzinowy, więc chciałbym wykupić dla niego kurs w jednej z lepszych szkół. Co możecie polecić?
Wysłany: 2009-04-18, 12:51 ja sie uczylem u Tadzia Chudego
ja sie uczylem u Tadzia. Polowa mojej klasy tez do niego chodzila i praktycznie wszyscy zdawali za 1 razem!! Facet prostu tak dlugo jezdzil az sie umialo. Wiem ze teraz ma problemy ze zdrowiem, ale firma dalej dziala, chyba syn teraz sie tym zajmuje bo ostatnio widzialem nawet ze maja strone w necie. Wpisz w wyszukiwarce EVEREST leszno to napewno znajdziesz, albo nauka jazdy leszno.
Jak juz pisalem, ja tam jezdzilem i kto tylko sie pytal to tylko do niego odsylalem!
member
Egzamin: styczeń 2010
Wysłany: 2010-01-30, 09:49
Ja się uczyłem w OSK Bumer. Powiem wam że jestem naprawdę zadowolony, zdałem za pierwszym razem, nauczono mnie tam nie tylko jak zdać egzamin ale też jak mam później jeździć po egzaminie.
Nareszcie mam wymarzone prawo jazdy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum