Egzamin: wrzesień 1993
Kategoria: B
Wysłany: 2008-08-18, 13:53
Ja dorzucę jeszcze Szkołę Jazdy KURSOR.
To jest duża placówka edukacyjna, która także szkoli przyszłych kierowców.
Zapraszam na jazdy z Kursorem.
Szkoła oferuje możliwość wpłaty w ratach, możliwość uzyskania kredytu bankowego. Kursanci przechodzą 30 godzin zajęć teoretycznych (po 45 min.), 30 godzin zajęć praktycznych (po 60 min.), egzamin wewnętrzny.
W cenie kursant otrzymuje również: podręcznik dla kandydata na kat. B, testy z przepisów ruchu drogowego do rozwiązania w wersji CD, badania lekarskie na miejscu.
Moim zdaniem najlepszy OSK w LUBLINIE to obecnie Driver przy Nadbystrzyckiej w Lublinie naprawde goraco polecam,fajni instruktorzy(polecam Piotra),wyrozumiali.Jeżeli mialabym jeszcze raz wybrac to wybrałabym tak samo!
www.oskdriver.pl
szkola w ktorej jezdzilem to www.zielony-listek.com Namiar dostalem od znajomej, ktora zachwalala podejscie instruktora. Szkola jest mala ale mi to pasowalo. Na drugiej godzinie jezdzilem juz po centrum Lublina. Powiem tyle - pan Bronislaw, ktory ze mna jezdzil w ciagu 30 godzin nauczyl mnie jezdzic i przygotowal do egzaminu. Zdalem szczesliwie za pierwszym razem. Moja ocena - bardzo pozytywna. Nie mialem zadnej godziny skroconej, robilem kilkadziesiat kilometrow podczas 2 h jazdy. Nie stalem na placu tylko rzeczywiscie jezdzilem po miescie, a instruktor widac bylo ze chcial mnie nauczyc jezdzic. Pozdrawiam p. Bronislawa i wielkie dzieki za szkolenie.
Nie wiem, czy można mowic o szkole najlepsza albo najgorsza, bo przecież uczy nie szkoła tak naprawdę, tylko instruktor. Ja się uczyłam w jednej ze szkół wielkiej jak kołchoz i co z tego ? Instruktorzy wciąz się zmieniali, prawie za kazdym razem byl inny, następny nie wiedzial co ze mna przerabial poprzedni, do niczego taka nauka. Na jazdy doszkalające zapisalam się do nowej szkoly, dopiero co otwartej. Znalazłam ogłoszenie w gazecie. Zapisałam się na nastepny dzień czyli na dziś na rano, autko nowiutkie, a nie jak w tamtej sprzęglo rozklakotane, że nie wiadomo czy bierze i w ktorej pozycji. Co z tego, że szkoła nowa. Instruktor przecież nie nowy. Fajnie mi się dziś jeżdzilo i zadowolona jestem.
A ta nowa szkoła to na Krochmalnej jest. Nazywa się AUTO GT.
Witam.
Chcę zrobić prawo jazdy kat. A . Mam w związku z tym pytanie.Która szkoła nauki jazdy może mnie najlepiej do tego przygotować? Jeżeli wiecie coś na ten tema to napiszcie. Z góry dziękuję.
Mojm zdaniem najlepsza nauka jazdy w Lublinie to Atelier AARE tel. +48 608774423 www.aare.eu.interia.pl
Profesjonalne szkolenie indywidualnie dostosowane do potrzeb osoby szkolonej. A przede wszystkim SKUTECZNE !!! Polecam
Ja robiłam kurs w Mili. Ogólnie jedna wielka lipa. Firma jedzie już tylko na nazwie. Nie polecam.Idą na ilość a nie na jakość.Olewają kursanta,jeżdżą tymi samymi trasami czyli osk -plac.
Nie polecam MILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja robiłam kurs w Mili. Ogólnie jedna wielka lipa. Firma jedzie już tylko na nazwie. Nie polecam.Idą na ilość a nie na jakość.Olewają kursanta,jeżdżą tymi samymi trasami czyli osk -plac.
Nie polecam MILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ja robie w mili i polecam, instruktorzy wyrozumiali i z poczuciem humoru :) jest super :P
Ja osobiście polecam Naukę jazdy w Driverze w Lublinie :) Tym przy nadbystrzyckiej. Za pierwszym zdałem. Jakoś poszło. Tanio było (teraz ceny w góre poszły jak wszędzie). Instruktorzy z poczuciem humoru. POLECAM PANIĄ ANIE! ! !
SK DRIVER TEN z nadbystzryckiej ?powiem szczerze że jedna z gorszych szkół w lublinie, moje spostrzeżenia to wykłady odbywają sie w w żenujących warunkach niema miejsca dla wszystkich niektórzy muszą nawet stać, poza tym ta klitka nie ma ogrzewania wiec wszyscy w kurtkach siedzieli , materiały szkoleniowe które większość szkół zapewnia za darmo trzeba było płacić 25 zł , co do instruktorów nauki jazdy to sa w porządku ,pani która umawia na jazdy kompletnie ma bajzel w papierach ciągle jazdy były albo przestawiane lub anulowane bo coś jej sie nie zgadzało ogólna ocena poniżej poziomu nie polecam a wręcz odradzam ;(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum