Nauka jazdy prawo jazdy. Forum oraz testy online
Porozmawiaj, nie tylko o nauce i prawie jazdy
Nauka jazdy
Szukaj OSK
Testy online
Egzamin
Do pobrania
Forum
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Nauka jazdy Lublin
Autor Wiadomość
Cobalt 

Wysłany: 2008-05-11, 10:27   Nauka jazdy Lublin

Proszę o podanie adresów szkół nauki jazdy w Lublinie.
Według mnie najlepszy: DRIVER.
www.naukajazdylublin.fr.pl

betagoo
betagoo

Egzamin: wrzesień 1993
Kategoria: B
Wysłany: 2008-08-18, 13:53   

Ja dorzucę jeszcze Szkołę Jazdy KURSOR.
To jest duża placówka edukacyjna, która także szkoli przyszłych kierowców.
Zapraszam na jazdy z Kursorem.

Szkoła oferuje możliwość wpłaty w ratach, możliwość uzyskania kredytu bankowego. Kursanci przechodzą 30 godzin zajęć teoretycznych (po 45 min.), 30 godzin zajęć praktycznych (po 60 min.), egzamin wewnętrzny.
W cenie kursant otrzymuje również: podręcznik dla kandydata na kat. B, testy z przepisów ruchu drogowego do rozwiązania w wersji CD, badania lekarskie na miejscu.

ps: Pozdrawiam cały Lublin.

karo-lin

Wysłany: 2008-09-03, 13:11   Re: Nauka jazdy Lublin

Moim zdaniem najlepszy OSK w LUBLINIE to obecnie Driver przy Nadbystrzyckiej w Lublinie naprawde goraco polecam,fajni instruktorzy(polecam Piotra),wyrozumiali.Jeżeli mialabym jeszcze raz wybrac to wybrałabym tak samo!
www.oskdriver.pl :lol:

jan12 
jan12

Egzamin: pazdziernik
Wysłany: 2008-11-23, 19:35   

Hej

szkola w ktorej jezdzilem to www.zielony-listek.com Namiar dostalem od znajomej, ktora zachwalala podejscie instruktora. Szkola jest mala ale mi to pasowalo. Na drugiej godzinie jezdzilem juz po centrum Lublina. Powiem tyle - pan Bronislaw, ktory ze mna jezdzil w ciagu 30 godzin nauczyl mnie jezdzic i przygotowal do egzaminu. Zdalem szczesliwie za pierwszym razem. Moja ocena - bardzo pozytywna. Nie mialem zadnej godziny skroconej, robilem kilkadziesiat kilometrow podczas 2 h jazdy. Nie stalem na placu tylko rzeczywiscie jezdzilem po miescie, a instruktor widac bylo ze chcial mnie nauczyc jezdzic. Pozdrawiam p. Bronislawa i wielkie dzieki za szkolenie.

Janek

decho 
Kierowca rajdowca

Wysłany: 2009-02-24, 11:29   

Listę ośrodków OSK w Lublinie znajdziesz pod tym linkiem
Ośrodki Szkolenia Kierowców Lublinie

A który jest najlepszy ???
:D Każda sroczka swój ogonek chwali :D

Margita

Wysłany: 2009-03-06, 13:39   

Nie wiem, czy można mowic o szkole najlepsza albo najgorsza, bo przecież uczy nie szkoła tak naprawdę, tylko instruktor. Ja się uczyłam w jednej ze szkół wielkiej jak kołchoz i co z tego ? Instruktorzy wciąz się zmieniali, prawie za kazdym razem byl inny, następny nie wiedzial co ze mna przerabial poprzedni, do niczego taka nauka. Na jazdy doszkalające zapisalam się do nowej szkoly, dopiero co otwartej. Znalazłam ogłoszenie w gazecie. Zapisałam się na nastepny dzień czyli na dziś na rano, autko nowiutkie, a nie jak w tamtej sprzęglo rozklakotane, że nie wiadomo czy bierze i w ktorej pozycji. Co z tego, że szkoła nowa. Instruktor przecież nie nowy. Fajnie mi się dziś jeżdzilo i zadowolona jestem.
A ta nowa szkoła to na Krochmalnej jest. Nazywa się AUTO GT.

kolekcjoner 

Wysłany: 2009-04-22, 15:21   

Witam.
Chcę zrobić prawo jazdy kat. A . Mam w związku z tym pytanie.Która szkoła nauki jazdy może mnie najlepiej do tego przygotować? Jeżeli wiecie coś na ten tema to napiszcie. Z góry dziękuję.

krzysztof 88 

Wysłany: 2009-12-10, 12:48   

Mojm zdaniem najlepsza nauka jazdy w Lublinie to Atelier AARE tel. +48 608774423 www.aare.eu.interia.pl
Profesjonalne szkolenie indywidualnie dostosowane do potrzeb osoby szkolonej. A przede wszystkim SKUTECZNE !!! Polecam :-)

ruda99

Wysłany: 2010-10-01, 17:38   

Ja robiłam kurs w Mili. Ogólnie jedna wielka lipa. Firma jedzie już tylko na nazwie. Nie polecam.Idą na ilość a nie na jakość.Olewają kursanta,jeżdżą tymi samymi trasami czyli osk -plac.
Nie polecam MILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ewe89

Wysłany: 2010-10-08, 14:50   

ruda99 napisał/a:
Ja robiłam kurs w Mili. Ogólnie jedna wielka lipa. Firma jedzie już tylko na nazwie. Nie polecam.Idą na ilość a nie na jakość.Olewają kursanta,jeżdżą tymi samymi trasami czyli osk -plac.
Nie polecam MILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ja robie w mili i polecam, instruktorzy wyrozumiali i z poczuciem humoru :) jest super :P

Fordziarz :]
OSK Driver:P

Egzamin: Grudzien 2010
Wysłany: 2011-04-09, 16:02   

Ja osobiście polecam Naukę jazdy w Driverze w Lublinie :) Tym przy nadbystrzyckiej. Za pierwszym zdałem. Jakoś poszło. Tanio było (teraz ceny w góre poszły jak wszędzie). Instruktorzy z poczuciem humoru. POLECAM PANIĄ ANIE! ! !

Pozdrawiam :D

dundee

Wysłany: 2011-04-13, 21:18   

SK DRIVER TEN z nadbystzryckiej ?powiem szczerze że jedna z gorszych szkół w lublinie, moje spostrzeżenia to wykłady odbywają sie w w żenujących warunkach niema miejsca dla wszystkich niektórzy muszą nawet stać, poza tym ta klitka nie ma ogrzewania wiec wszyscy w kurtkach siedzieli , materiały szkoleniowe które większość szkół zapewnia za darmo trzeba było płacić 25 zł , co do instruktorów nauki jazdy to sa w porządku ,pani która umawia na jazdy kompletnie ma bajzel w papierach ciągle jazdy były albo przestawiane lub anulowane bo coś jej sie nie zgadzało ogólna ocena poniżej poziomu nie polecam a wręcz odradzam ;(

decho 
Kierowca rajdowca

Wysłany: 2011-08-31, 08:43   Ranking OSK w Lublinie 2011

Ostatni (najnowszy) ranking jeżeli chodzi o zdawalność w Lublinie.

Ranking OSK 2011

Ciekawe również to: Promocje na guponie

Odpowiedz do tematu