Wysłany: 2010-09-19, 14:43 OPOLE- najlepsi są o.sk. ROJEWSCY
Ja z czystym sumieniem polecam szkolę jazdy Rojewscy z \opola, szkoła doslownie fantastyczna, świetna atmosfera podczas trwania całego kursu, juz na wykładach było bardzo fajnie i teorie opanowałam bez problemów po doskonałych wysładach, na jazdy szłam troche wstresie ,ale zyczliwość i doskonałe podejście instruktorów do mnie na jazdach szybko pozwoliło mi pozbyć się stresu i czerpać przyjemność z jazdy . Ogromnie jestem wdzięczna znajomym , ktorzy polecili mi właśnie te szkołę, a teraz ja polecam ją wszystkim.To że zdałam egzamin i nie boję się wsiąść za kołko juz teraz sama, to tylko ich zasługa, jeżeli nie wiecie gdzie robić prawko w opolu, to napewno strzałem w dziesiątke będzie szkoła ROJEWSCY
Ja też w Opolu polecam szkołę jazdy Rojewscy, instruktorzy sa cierpliwi i przyjażnie nastawieni, bardzo przystepnie tłumaczą wszystko. Wykłady ciekawe, dostępnie prowadzone. Instruktorzy wkładają naprawde dużo serca w swoja pracę, polecam ich wszystkim
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum