Polecam Sprintera, robiłam kurs rok temu i zdałam za 1 razem. Jezdziłam z Bogusiem i jestem bardzo zadowolona, teraz polecam go wszystkim moim koleżankom. Super podejscie do kobiet, wyrozumiały i przedewszystkim dobrze uczy
OSK DRIVER -powiem szczerze że jedna z gorszych szkół w lublinie, moje spostrzeżenia to wykłady odbywają sie w w żenujących warunkach niema miejsca dla wszystkich niektórzy muszą nawet stać, poza tym ta klitka nie ma ogrzewania wiec wszyscy w kurtkach siedzieli , materiały szkoleniowe które większość szkół zapewnia za darmo trzeba było płacić 25 zł , co do instruktorów nauki jazdy to sa w porządku ,pani która umawia na jazdy kompletnie ma bajzel w papierach ciągle jazdy były albo przestawiane lub anulowane bo coś jej sie nie zgadzało ogólna ocena poniżej poziomu nie polecam a wręcz odradzam ;(
Witam zdecydowanie nie polecam Mistrzów Kierownicy z Lublina Pan Tomasz traktuje kursantów jak śmieci a biuro jest zawsze zamkniete telefony nikt nie odbiera wiec umowic sie na jazdy to trzeba miec dużo czasu i dużo szcześcia a wogole Pan Tomasz jak ma zły dzień toooo juz wogole lepiej zostawie to bez komentarza....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum