Nauka jazdy prawo jazdy. Forum oraz testy online
Porozmawiaj, nie tylko o nauce i prawie jazdy
Nauka jazdy
Szukaj OSK
Testy online
Egzamin
Do pobrania
Forum
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
OSK "Mobilek" w Legionowie
Autor Wiadomość
wasylw 

Wysłany: 2009-06-17, 09:59   OSK "Mobilek" w Legionowie

witam
Polecam szkołę nauki jazdy Mobilek w Legionowie .
uczęszczałem w tej szkole na kurs prawa jazdy kategorii b a teraz mam zamiar wrócić do nic na motocykl
szkoła pierwsza klasa miła i sympatyczna obsługa kadra szkoląca młoda i cierpliwa kursy szybki i sprawny bez żadnych poślizgnięć terminowych z jazdy i wykładów
wykłady rzeczowe prowadzone "ludzkim językiem" z bardzo dużą ilością opisów sytuacyjnych z których można dużo się nauczyć ,samochody nowe zadbane czyste
polecam to jest szkoła na medal

kamil_l-wo 

Kategoria: B
  Wysłany: 2009-06-17, 14:19   

Zgadzam się - jestem "absolwentem" tej szkoły (egzamin zdany 2 tygodnie temu ;>) ...i jestem baaaardzo zadowolony.
Porównania oczywiście nie mam, ale znajomi uczący się w innych ośrodkach w Legionowie odradzali mi miejsca gdzie sami się uczyli. Padło na mobilka i decyzji nie żałuję - egzamin zdany i śmiało mogę mrozić łokieć na wietrze 8-)
Osobiście polecam.

mugol

Wysłany: 2009-06-18, 11:36   

witam
ja też tam chodziłem nie było łatwo bo orłem w przyswajaniu wiedzy nie jestem ale instruktorzy poradzili sobie z takim gagatkem jak ja ,byli bardzo cierpliwi podczas nauki praktycznej jaki i teoretycznej a przede wszystkim teoretycznej bo na temat motoryzacji jestem noga budowa auta jak i je prowadzenie ,ale się udało pełen sukces mam prawko może nie za pierwszym razem ale za drugim ale jest

Auto Plus

Wysłany: 2009-10-27, 09:24   

A ja proponuje szkołę Auto Plus. Poprostu wygrywają jakością. www.autoplus.waw.pl
Najlepiej przekonać się czytając opinię kursantów kończących kursy. Zapraszam na http://autoplus.waw.pl/op....php?showpage=1

norbertq1 

Wysłany: 2011-05-24, 10:42   

ja również zgadzam się co do Mobilka, bardzo fajna szkoła polecam wszystkim bo na prawdę warto

mandyl

Wysłany: 2011-12-23, 16:17   

Ludzie, niech nikt z Was nie próbuje robić kursu na prawo jazdy w "mobilku"!!!

Pomijam już fakt tragicznej komunikacji i braku zainteresowania klientem czasami przeplatanego brakiem kultury, którego nie da się określić inaczej jak zwykłym chamstwem.

W końcu jednak udało mi się ukończyć kurs. (Zmiany instruktorów prowadzących, niemożność komunikacji, niesłowność.) Dzisiaj wybrałem się do WORD-u, spędziłem tam jak należy 2,5h czekając na zapis tylko po to aby dowiedzieć się, że moje zaświadczenie od lekarza jest błędnie wypisane i nie mogę złożyć papierów. Po powrocie do Legionowa od Sz. P. dowiedziałem się, że to nie sprawa ośrodka tylko lekarza. Ale była tak miła, że postanowiła wypisać właściwy dokument zawczasu opatrzony pieczątką i podpisem lekarza. (Czy to się przypadkiem nie nazywa fałszerstwo?)

Reasumując: nie warto dawać takim ludziom okazji do zarobku. Lepiej znaleźć dowolny inny ośrodek.

sarna42

Wysłany: 2011-12-30, 16:37   

Jeżeli możesz to wybieraj inną firmę! Oni poszli na ilość a nie na jakość!Biuro w Nowym Dworze jest wiecznie zamknięte a na dodatek obecnie przeniesione w inne miejsce(bez poinformowania ).By poćwiczyć łuk-musisz mieć az 3 godziny szkolenia,bo plac manewrowy jest dopiero w WAWIE. Instruktorzy są ok, ale biuro-to bałagan i nieuprzejmość, brak kompetencji. Terminy są przekładane np z 8.07 br na 30.07 br- (teoria) - bez poinformowania wcześniejszego zainteresowanych i cały szereg takich mankamentów. Łaskę robią, ze pracują!!! Wykupując kurs- biuro milczy o kłopotach a jazdy do CIECHANOWA czy OSTROŁĘKI bez problemów to fikcja, chociaż wg reklam miało być tak pięknie.....

Odpowiedz do tematu