Kto jeszcze chce mieć świetnie prosperujący ośrodek szkolenia kierowców?
OSK Office to nowoczesny, innowacyjny program do zarządzania ośrodkami szkoleniowymi kierowców. Doskonałe rozwiązanie problemów codziennej pracy biurowej, wyeliminowanie błędów oraz ogromna oszczędność czasu.
OSK oferuje:
Kompleksowość obsługi- program obsługuje wszelkie czynnościami związane z prowadzeniem biura.
Dostępność- OSK Office umożliwia administrację przy wykorzystaniu Internetu. Oznacza to, że 'podglądu' biura można dokonywać z dowolnie przez siebie wybranego miejsca z dostępem do Sieci.
Wygoda- budowa programu zapewnia łatwe, intuicyjne i komfortowe korzystanie z aplikacji.
Czy wiesz już jak usprawnić działanie swojego ośrodka, aby prowadzenie go stało się czysta przyjemnością?
OSK Office automatyzuje pracę związaną z administracją ośrodków szkolenia kierowców. Pozwala na łatwe i wygodne zarządzanie firmą oraz ogromną oszczędność czasu. Niskie koszty zastosowania, miesięcznych opłat oraz posiadania systemu, a także intuicyjna obsługa sprawią, że i Ty możesz sprawnie, w nowoczesny sposób zarządzać swoim ośrodkiem.
Dzięki współpracy z ośrodkami szkolenia kierowców, OSK Office doskonale odpowiada na oczekiwania i potrzeby szkół nauki jazdy. Naszymi klientami są zarówno małe, jak i duże ośrodki szkoleniowe kierowców; dynamicznie rozwijające się i prężnie działające nowoczesne szkoły nauki jazdy. Zobacz opinie naszych klientów.
Ty też możesz śmiać się z nierentownych szkół nauki jazdy- jeśli prowadzisz swój ośrodek z OSK Office.
Heh.. nie polecam. Sprawdziłem, ale to pomyłka! Osobiście używam sos-manager. Jest o niebo lepszy. Choć słyszałem, że są zwolennicy osk office. Tylko nie wiem co im się tam podoba???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum