O.S.K. CARLO to ośrodek, w którym nauka jazdy będzie sprawiać Ci przyjemność.
Prowadzona przez wykwalifikowaną kadrę, zespół składa się z najlepszych
instruktorów w Warszawie.
Naszym celem jest jak najlepsze przygotowanie każdego kursanta do egzaminu państwowego,
poprawnej i bezpiecznej jazdy samochodem, by posiadali najwyższą wiedzę oraz umiejętności.
W CENIE:
- zajęcia teoretyczne i praktyczne
- pakiet pomocy naukowych ( podręczniki )
- badania lekarskie
- perfekcyjne przygotowanie do egzaminu państwowego
Biuro czynne: poniedziałek - piątek: 10.00 - 18.00
Ostatnio zmieniony przez OSK_CARLO 2009-11-02, 15:32, w całości zmieniany 9 razy
Jason
Egzamin: Styczeń 2009
Kategoria: B
Wysłany: 2009-01-19, 21:41
Cześć wam...!
Zdawałem prawko dwa lata , doszkalając się w różnych szkołach nauki jazdy,jednak nigdzie nie doznałem profesjonalizmu nauczania. Instruktorzy tylko krzyczeli,czepiali się , jak by myśleli że wszyscy potrafią prowadzić pojazd od urodzenia, albo czytają sobie gazetkę nie zwracając uwagi na twoje błędy czy poprawność w czasie jazdy. W końcu chyba są po to te szkoły żeby nabyć umiejętność prowadzenia pojazdów. Znalazłem szkołę w której znalazłem profesjonalizm i odpowiednie podejście do kursanta. To był ośrodek szkolenia kierowców "CARLO". Kilka dni przed egzaminem wziąłem dwie godzinki jazd doszkalających, poszedłem na egzamin i zdałem bez najmniejszego problemu i stresu. Bardzo polecam ten ośrodek wszystkim którzy chcą się szybko i bez stresu nauczyć jeździć.
O "CARLO" dowiedziałem się od znajomego i ani trochę nie żałuje że wybrałem właśnie
ten ośrodek szkolenia kierowców. Miałem niepowtarzalną okazję współpracować z miłymi
ludźmi oraz w świetnej atmosferze. Ponieważ egzaminy są dopiero przede mną to mam nadzieję że to czego się nauczyłem zaowocuje zdaniem egzaminu na prawko ;)
Serdecznie pozdrawiam całą ekipie "CARLO" :D
DO egzaminu podchodzilam 2 razy i za pierwszym jak i drugim podejsciem oblalam na luku, dopiero w szkole CARLO instrkutorzy powiedzieli mi jak dobrze przejechac luk jak i zachowywac sie na miescie by egzaminator sie do niczego nie przyczepil:) jezdzilo mi sie milo bez stresu i na spokojnie wszystkeigo sie nauczylam:) a za 3 podejsciem oczywiscie bez problemu zdalam :D
No cóż nic dodac nic ująć ,absolutny profesjonalizm, nigdy nie slyszalem o bardziej sympatycznych instruktorach, wszystko spokojnie i elegancko , mimo tego prawo jazdy zdalem bez namniejszych problemow za 1 Razem!!! 100% szkółka godna polecenia :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum