Najlepsza szkoła w Bydgoszczy! Super cierpliwa kadra, bardzo atrakcyjna cena i indywidualne podejście do kursanta! Nie naciagają na dodatkowe jazdy jak inne szkoły ale uczciwie oceniają umiejętności kursanta.
Dzięki ich cennym wskazówkom zdałam za pierwszym razem!
Z czystym sumieniem polecam każdemu, nie zawiedziecie się gwarantuje!
Ja również szczerze polecam tą szkołę. Zdałam bez żadnych problemów za pierwszym razem. Wszyscy instruktorzy są na prawdę super i bardzo dobrze przekazują swoją wiedzę. Jeździ się tylko na trasach egzaminacynych i podczas jazd instruktorzy zwracają uwagę na co uważać żeby na egzaminie nie mieć problemów. Również nauka parkowania oraz zawracania jest w miejscach szczególnie wybieranych przez egzaminatorów. Przed samym egzaminem (ponieważ się bardzo stresowałam) nastawili mnie bardzo pozytywnie psychicznie i dzięki temu na samym egzaminie stres mnie całkowicie opuścił. Atmosfera w tej szkole jest taka super, że aż smutno mi było gdy kończyłam kurs Wszystkim z czystym sumienie polecam szkołę ELKRYS
Wysłany: 2011-08-26, 17:21 polecam szkołę jazdy elkrys
Polecam szkołę ELKYS!!!! Indywidualne, profesjonalne podejście do kursanta. Możliwość nauki z kilkoma bardzo sympatycznymi instruktorami jazdy powoduje zmniejszenie stresu na egzaminie. Skupienie się na typowych trasach egzaminacyjnych daje większe szanse na pozytywny wynik egzaminu. Fachowe tłumaczenie wszystkich manewrów i zadań egzaminacyjnych. Ja nigdy wcześniej nie prowadziłam auta, więc miałam obawy przed samym kursem i egzaminem. Zupełnie niepotrzebnie, zdałam za drugim razem za co serdecznie dziękuję instruktorom szkoły ELKRYS.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum