Wysłany: 2010-06-25, 18:13 Polecam najlepszego instruktora w WarszawieMATEUSZA PODLACHA
Właśnie dołączyłam do grona szczęśliwych kierowców , zdałam za pierwszym razem.Nie ukrywam, że przed pierwszą jazdą odczuwałam pewien niepokój - tyle słyszy się o niesympatycznych instruktorach i zdawaniu w nie skończoność kolejnych egzaminów - na szczęście miałam przyjemność spotkać najlepszego instruktora w WarszawieMATEUSZA PODLACHA.
Posiada bardzo profesjonalne podejście do kursanta- na lekcje przyjeżdża zawsze punktualnie, swoją wiedzę potrafi przekazać w sposób jasny i przejrzysty, a jeśli pojawiają się jakiekolwiek wątpliwości, to cierpliwie odpowiada na każde pytania kursanta, odznacza się wysoką kulturą osobistą, a co najważniejsze jest prawdziwym znawcą w swoim fachu. Z tego co słyszałam pochodzi z bardzo zmotoryzowanej rodziny, a więc ma to we krwi. Wszystko to sprawia, że jazdy odbywają się w przesympatycznej atmosferze. Dzięki niemu jazda samochodem jest dla mnie prawdziwą przyjemnością
Ceny są również bardzo konkurencyjne. Jeżeli właśnie szukasz instruktora, polecam Mateusza 667-125-204
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum