Nauka jazdy prawo jazdy. Forum oraz testy online
Porozmawiaj, nie tylko o nauce i prawie jazdy
Nauka jazdy
Szukaj OSK
Testy online
Egzamin
Do pobrania
Forum
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Szczecin
Autor Wiadomość
Jedyna 
w sieci

Wysłany: 2007-06-24, 22:10   Szczecin

Wybieram się na kurs, znacie może szkołę w Szczecinie, o której rzeczywiście z czystym sumieniem możecie napisać, że nauczą jeździć. Może też podacie nazwisko instruktora, który z anielską cierpliwością nauczy takiego tłumoka jak ja jeździć po tych cholernych rondach?

Bartek 

Wysłany: 2007-06-26, 07:24   

Jedyna: Poszukaj na ul Ku Słońcu 124 w Zespole Szkół Zawodowych.(Gumieńce) Nie pamiętam nazwy ośrodka ale zawsze bylo tam na luzie. Wiem też że był bardzo elestyczy program nauki dostosowany do Twojego wolnego czasu. Ps to bylo w latach 2000-2004 ;)

Jedyna 
w sieci

Wysłany: 2007-06-26, 21:44   

Poszukam, dzięki za namiary.
Dodam jeszcze, że poszukuję kadry w której będą kobiety, bo uważam, że są lepszymi nauczycielkami. ;-)

basia_11

Wysłany: 2007-06-28, 08:56   Re: Szczecin

11 czerwca szczęśliwie zdałam egzamin. To było moje trzecie podejście. Nie mieszkam w Sz-nie, kurs wykupiłam w swojej mieścinie i dopiero po jakimś czasie doszłam do wniosku, że to był błąd... ale cóż. Dodatkowe jazdy wykupiłam sobie w Szczecinie w szkole Karol i gdybym miała powtarzać całą moją drogę związaną z prawkiem to od razu wykupiłabym kurs w tej szkole i wolałabym od początku dojeżdząc te 100 km na naukę, łącznie z teorią.

Każdemu, kto szuka szkoły ze szczerym przekonaniem polecam tę szkołę. Naprawdę nauczą jeździć, anielska cierpliwość, opanowanie, kompetencja - zarówno Pana Karola - właściciela szkoły, jak i Pana Piotra - instruktora. Ponoć od lipca dochodzi do nich instruktorka, więc jak ktoś woli naukę z kobietą, to będzie miał wybór.

Jesli są jakieś pytania, to chętnie odpowiem.

pozdrawiam
Basia

Jedyna 
w sieci

Wysłany: 2007-06-28, 12:30   

Jaka jest cena dodatkowych godzin jazdy?

basia_11

Wysłany: 2007-06-28, 12:32   

Jedyna napisał/a:
Jaka jest cena dodatkowych godzin jazdy?

Jazda pandą - 35 zł za godzinę. Najlepiej wejdź sobie na ich stronę i poczytaj co i jak.

www.karol.szczecin.pl

pozdrawiam
Basia

domel1971 
Taki sobie kiero

Egzamin: październik 1990
Kategoria: B, C, E
Wysłany: 2009-08-03, 17:30   

ej no a czemu Pandą? Fakt że post jest dość stary ale Pandy już wyszły z mody ;-)

Pozdrawiam
Pn-Pt: 10-16
strada@strada.szczecin.pl
www.strada.szczecin.pl
www.prawojazdyszczecin.com.pl
www.zozb.pl

ragazza

Wysłany: 2009-11-13, 21:29   Nauka jazdy xxl szczecin

Ja ukończyłam kurs w szkole XXL w Szczecinie promowanej na tej stronie i jestem bardzo niezadowolona z tego wyboru. Co prawda nauczyłam się prowadzić auto ale cały kurs pozostawiał mnóstwo do życzenia. Zajęcia teoretyczne prowadzi właścicielka która wciąż przerywa je gdyż musi odebrać telefon, porozmawiać z mężem, wypić kawę lub wykonać tysiąc innych czynności. Co do instruktorów...jeździłam chyba ze wszystkimi i mogę polecić p.Darka - bardzo opanowany i kulturalny człowiek za to p. Marek jest wulgarny i chamski a p.Robert - bardziej interesował się tym czy jestem dziewicą czy nie niż tym jak prowadzę auto. Całkowity brak profesjonalizmu. Żenada

karo_lina

Wysłany: 2010-02-08, 15:15   

Hej. Ja mogę polecić szkołę jazd WI Kar. Nie miałam orientacji w szczecińskich szkołach a głównym kryterium było to, żeby kurs zrobić jak najszybciej (2 tyg) i nie dopłacać za przyspieszoną naukę. A potem okazało się, że to był naprawdę dobry wybór i nie żałuje :-) Teoria przeprowadzona w jasny i przyjemny sposób, nauka z cierpliwymi i sympatycznymi instruktorami. Nie przymykali oka nawet na najmniejszy błąd - co przy zdawaniu egzaminu jest bardzo ważne. Mam dobre wrażenia po kursie - więc jeśli ktoś będzie się wahał - polecam!

GRUBCIA 
grubcia

Wysłany: 2010-03-10, 17:46   

Ja polecam szkołę auto-MOBIL z Golisza. Trafiłam z ulotki. Cena mnie zachęciła i tyle. Co do wyboru to był fart. Szybko i solidnie a Pani Grażyna i Pan Grzesiu to egzaminatorzy więc problemu nie miałam ze zdaniem ( zdałam za 1 podejściem). P O L E C A M . Podaje telefon dla zainteresowanych 914223326

malina88

Wysłany: 2010-07-29, 15:30   Re: Szczecin

www.efekt-szczecin.pl

Odpowiedz do tematu