Wybieram się na kurs, znacie może szkołę w Szczecinie, o której rzeczywiście z czystym sumieniem możecie napisać, że nauczą jeździć. Może też podacie nazwisko instruktora, który z anielską cierpliwością nauczy takiego tłumoka jak ja jeździć po tych cholernych rondach?
Jedyna: Poszukaj na ul Ku Słońcu 124 w Zespole Szkół Zawodowych.(Gumieńce) Nie pamiętam nazwy ośrodka ale zawsze bylo tam na luzie. Wiem też że był bardzo elestyczy program nauki dostosowany do Twojego wolnego czasu. Ps to bylo w latach 2000-2004 ;)
11 czerwca szczęśliwie zdałam egzamin. To było moje trzecie podejście. Nie mieszkam w Sz-nie, kurs wykupiłam w swojej mieścinie i dopiero po jakimś czasie doszłam do wniosku, że to był błąd... ale cóż. Dodatkowe jazdy wykupiłam sobie w Szczecinie w szkole Karol i gdybym miała powtarzać całą moją drogę związaną z prawkiem to od razu wykupiłabym kurs w tej szkole i wolałabym od początku dojeżdząc te 100 km na naukę, łącznie z teorią.
Każdemu, kto szuka szkoły ze szczerym przekonaniem polecam tę szkołę. Naprawdę nauczą jeździć, anielska cierpliwość, opanowanie, kompetencja - zarówno Pana Karola - właściciela szkoły, jak i Pana Piotra - instruktora. Ponoć od lipca dochodzi do nich instruktorka, więc jak ktoś woli naukę z kobietą, to będzie miał wybór.
Wysłany: 2009-11-13, 21:29 Nauka jazdy xxl szczecin
Ja ukończyłam kurs w szkole XXL w Szczecinie promowanej na tej stronie i jestem bardzo niezadowolona z tego wyboru. Co prawda nauczyłam się prowadzić auto ale cały kurs pozostawiał mnóstwo do życzenia. Zajęcia teoretyczne prowadzi właścicielka która wciąż przerywa je gdyż musi odebrać telefon, porozmawiać z mężem, wypić kawę lub wykonać tysiąc innych czynności. Co do instruktorów...jeździłam chyba ze wszystkimi i mogę polecić p.Darka - bardzo opanowany i kulturalny człowiek za to p. Marek jest wulgarny i chamski a p.Robert - bardziej interesował się tym czy jestem dziewicą czy nie niż tym jak prowadzę auto. Całkowity brak profesjonalizmu. Żenada
Hej. Ja mogę polecić szkołę jazd WI Kar. Nie miałam orientacji w szczecińskich szkołach a głównym kryterium było to, żeby kurs zrobić jak najszybciej (2 tyg) i nie dopłacać za przyspieszoną naukę. A potem okazało się, że to był naprawdę dobry wybór i nie żałuje Teoria przeprowadzona w jasny i przyjemny sposób, nauka z cierpliwymi i sympatycznymi instruktorami. Nie przymykali oka nawet na najmniejszy błąd - co przy zdawaniu egzaminu jest bardzo ważne. Mam dobre wrażenia po kursie - więc jeśli ktoś będzie się wahał - polecam!
Ja polecam szkołę auto-MOBIL z Golisza. Trafiłam z ulotki. Cena mnie zachęciła i tyle. Co do wyboru to był fart. Szybko i solidnie a Pani Grażyna i Pan Grzesiu to egzaminatorzy więc problemu nie miałam ze zdaniem ( zdałam za 1 podejściem). P O L E C A M . Podaje telefon dla zainteresowanych 914223326
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum