Wysłany: 2009-02-13, 13:45 Szkoła Jazdy F1 - Toruń
Witam
Fajne to forum, wygląda na to, że będzie się rozrastać. Skoro tak, postanowiłem założyć sobie konto i napisać moją opinię.
Ja jestem na kursie prawa jazdy w F1. Kończę już kurs - jeździłem z dwoma instruktorami i obaj byli w porządku. Logiczni i konkretni. Teoria również była dobrze prowadzona. Poza tym dostałem zniżkę (studiuję). Jazdy oczywiście na Yaris.
Daj spokój z tą szkołą. To jest niszowy ośrodek w Toruniu. Wydaje ci się że wszystko jest OK bo nie miałeś żadnego porównania wcześniej jak jest w innych szkołach. W przyszłości jak będziesz robił kolejną kategorię w innej szkole to zobaczysz że to całe F1 to jedna wielka porażka...
Ja też skończyłem kurs w tej szkole. Zdałem co prawda za drugim razem, (ale to dlatego, że najechałem na ciągłą przy zmianie pasa - więc to ewidentnie moja wina :). Ogólnie jestem bardzo zadowolony, a najbardziej to z poziomu szkolenia praktycznego. POLECAM F1!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum