Polecam szkole jazdy www.osk-rutkowski.pl z Nowego Sacza , ja robilem prawo jazdy w CARGO z Jaworzna , oni orgaznizuja wyjazdy do Nowego Sacza kasuja za taki wyjazd niezle i wyglada to tak: przyjazd do sacza tluczesz sie cala droge ze 3 godz ich autobusem przyjezdzasz na miejsce a tam juz czekaja elki sadeckie i jak bydlo ludzi biora po 3 osoby do auta po jezdzisz chwile po saczu nic ci nie wytlumacza placisz im jeszcze 40 zl za godz i idziesz zaraz na egzamin i oczywiscie NEGATYWNY cholerna masowka ostatnio z prawie calego autobusu jakies 34 osoby zdalo tylko 3 !!!!!! .Kolega polecil mi szkole jazdy z Nowego Sacza OSK-RUTKOWSKI zadzwonilem do nich nic mnie nie obchodzilo ustalili mi egzamin za 5 dni przyjechalem do sacza na egzamin bo tak szybko mi ustalili instruktor tak mi pokazal miasto wszystkie zasadzki gdzie musze szczegolnie uwazac i poszlem na egzamin i oczywiscie wynik POZYTYWNY To sie nazywa osrodek szkolenia kierowcow POLECAM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum