Moim Zdaniem Najlepszym osk Jest Osrodek "Tramwajarz " Ul.Słowackiego....Kierownik Bardzo miły, Instruktorzy tez.....Moim Instruktorem Był Pan Sławomir i jestem bardzo zadowolona z tego....poniewaz..mial cierpliwosc...poczucie humoru .. szlo z nim wszystko uzgodnic co do godzin jazd .NIe Krzyczał tylko pomagal i motywowal ...podnosil na duchu... Zawsze po skonczonej jezdzie wychodzilam z usmiechem na twarzy....atmosfera poprostu super.... Mielismy motywacjezeby zdac za 1 razem i sie udalo...a to wszystkoi dzieki mojemu instruktorwi.....Dziekuje bardzo za wszystko..... i teraz kiedy mam juz prawo jazdy tesknie za tymi jazdami:(
Nie wybieraj Akademii Jazdy to strata czasu.
Ja jestem za Kolejarzem Plus z Puszczykowa, przenioslam sie tam z Akademii.
Jak już pisałam wcześniej byłam bardzo zadowolona. Widać ze nie jest to duży ośrodek, raczej skromny ale może dlatego się bardziej starają. Polecam, nie było żadnych kłopotów, wszyscy mili, sympatyczni, bez krzyków, profesjonalnie, wyjeździłam mnóstwo kilometrów a nie gniłam godzinami na placu. Egzamin zdałam bez problemu i wydaje mi się że jeżdżę też nienajgorzej jak na "zielonego kierowcę". Ja jeździłam z instruktorem Mariuszem.
akademie tez odradzam... zeby zdac egzamin musialem brac dodatki... i tutaj polece pana Tomka SZ z OSK JAREK... czasami troche krzyczy ale wiedze i umiejetnosci ma i potrafi przekazac :D lacznie z elementami techniki rajdowej :D i oczywiscie egzamin dzieki niemu zdany za pierwszym razem ;)
Piszcie co chcecie ale wybór szkoły to kwestia drugorzędna. Oczywiście
ważne by posiadała sprzęt do prowadzenia wykładów oraz własny plac ( na
to zwracajcie szczególną uwagę) ale i tak wszystko zależy od waszego
instruktora. Ja spotkałem naprawdę dobrego fachowca z dużą wiedzą ,którą
potrafi się dzielić.
Osobowość również pasowała do tego zawodu, wesoły i spokojny, bo o
niektórych słyszałem różne rzeczy( krzyki, nerwy, epitety...). Pan Piotr
pracuje w Atucie
szkole która również jest raczej z tych popularniejszych i lepszych. Tak
więc jeśli ktoś szuka dobrego instruktora to polecam. Można go znaleźć
przez jego własną stronę http://www.naukajazdy-poznan.eu lub na fejsie:-)
http://www.facebook.com/I...ukaJazdyPoznan.
Nie jest ważne jak popularna jest szkoła, ważny jest dobry instruktor. Ja mogę polecić mojego tatę. Ma swoją szkołę jazdy, OSK ADAMCZAK.
Jest bardzo dobrym instruktorem, jego szkoła ma dużą "zdawalność", jest cierpliwy, spokojny i sympatyczny.Polecam tatę z czystym sumieniem.
Najlepszym ośrodkiem szkolenia kierowców w Poznaniu jest Ab-As :) super instruktorzy i bardzo fajna atmosfera :) Zdawalność maja wysoką, bo są drudzy w Poznaniu. Ośrodek mieści się przy ul. Kraszewskiego, a plac mają koło AWF. Na prawdę bardzo polecam. Dużym plusem szkoły jest to iż instruktorem jest były egzaminator :) mi osobiście najlepiej jeździło się z szefem ale inni instruktorzy też są bardzo fajni :P
Teoria też jest prowadzona przez fajnego chłopaka. Wszystko dokładnie tłumaczy i powtarza kilkukrotnie jeśli ktoś nie rozumie :)
POLECAM!!!
Najlepszym ośrodkiem szkolenia kierowców w Poznaniu jest Ab-As :) super instruktorzy i bardzo fajna atmosfera :) Zdawalność maja wysoką, bo są drudzy w Poznaniu. Ośrodek mieści się przy ul. Kraszewskiego, a plac mają koło AWF. Na prawdę bardzo polecam. Dużym plusem szkoły jest to iż instruktorem jest były egzaminator :) mi osobiście najlepiej jeździło się z szefem ale inni instruktorzy też są bardzo fajni :P
Teoria też jest prowadzona przez fajnego chłopaka. Wszystko dokładnie tłumaczy i powtarza kilkukrotnie jeśli ktoś nie rozumie :)
POLECAM!!!
Ostatnio zmieniony przez Antoni0101 2011-06-09, 08:44, w całości zmieniany 1 raz
Odradzam AKADEMIE JAZDY W POZNANIU!!!!!
Godziny jazd sa tak nie systematyczne ze kurs trwal ponad 3 miesiace !!instruktorzy sa beznadziejni,nie potrafia przygotowac do egzaminu ..
prakrycznego w moim przypadku kat C ..
nie zdalem egzaminu!!! dopiero po dodatkowych godzinach w innym osrodku w Poz ..
zauwazylem ze potrafia przekazac wiedze ..zdalem egzamin ale zaluje ze tam sie zapisalem.bo stacilem kase i czas. Nie Polecam !!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum