Egzamin: grudzień '99
Kategoria: A B C E
Wysłany: 2010-02-03, 22:02
przeglądam ten temat i dołożę coś od siebie komaares zadał sobie sporo trudu odkopał wyniki zdawalności,posprawdzał jaki ośrodek kryje się pod danym numerem umieścił to wszystko w bardzo czytelnej formie,aby pomóc innym w wyborze OSK. W zamian za swój cenny czas dowiedział się,że dane które umieścił są nic nie warte,bo STRADA jest najlepsza,bo 2500 km miesięcznie to spanie w samochodzie i pisanie postów w korku a racja jest po stronie tego kto jeździ dłużej niż on żyje...
_________________ NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ,NIŻ TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ POTRAFI LATAĆ
Wcale się nie napracował??!! Bo jak sam napisał w swoim pierwszym poście to UM Szczecin podał te dane na swojej stronie internetowej a on je tylko skopiował i wkleił i nic takiego wielkiego nie zrobił więc nie rozumiem skąd ten sarkazm i zabawa w obrońce z urzędu?? Poza tym nigdy nie twierdziłem że Strada jest najlepsza - to po pierwsze a po drugie to żadna szkoła jazdy nie nauczy cię tego czego może nauczyć cię 20 letnia praktyka jazdy samochodem no chyba że się jeździło przez 20 lat bez prawa jazdy a potem się idzie na kurs. A 2500 km miesięcznie to jak się skończyło szkołę podstawową to łatwo można obliczyć że jest to ponad 83 km dziennie x 30 dni??? Życzę powodzenia osobie która robi po Polskich drogach dziennie 83 km i jeszcze ma czas i ochotę na pisanie postów.
Egzamin: grudzień '99
Kategoria: A B C E
Wysłany: 2010-02-04, 20:33
zależy czym i gdzie się jeździło.mój wujek przez 30 lat co niedziele wozem konnym wraz z rodziną jeździł (a liczna to rodzina była) do kościoła i osobiście nie uważam go za rewelacyjnego kierującego :P. czy 83 km dziennie po Polskich drogach to tak dużo aby nie mieć siły na pisanie postów-raczej nie-jako instruktor na pewno dziennie robisz więcej km i masz jeszcze siłę na napisanie kilku słów więc zdziwiło mnie twoje zaskoczenie,że jeden z użytkowników tego forum w ciągu 3 m-cy przejechał 2500km. średnia prędkość dla samochodu ciężarowego z naczepą wykonującego przewóz rzecz wewnątrz naszego kraju przyjmowana przy obliczaniu czasu potrzebnego do przewiezienia ładunku z pkt A do pkt B to 65km/h czyli na przejechanie 83 km potrzebujemy około 1h 25 min. po takiej męce faktycznie nie chce siadać się do komputera. co do komaresa to nie polegało to tylko na ctrl+c ctrl+v ponieważ word podaje dane ośrodków nie po nazwie tylko po numerze więc sporo pracy trzeba włożyc w stworzenie takiego zestawienia.
_________________ NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ,NIŻ TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ POTRAFI LATAĆ
Oczywiście że jest rewelacyjnie kierującym pojazdem napędzanym końmi tyle że tymi niemechanicznymi i jeżeli przez tyle lat nic mu się na drodze nie zdarzyło to znaczy że jest świetnym woźnicą czyli w pewnym stopniu też kierowcą! Gratulacje dla wujka i myślę że powinieneś go stawiać za wzór jak robisz do tej pory bo na to zasługuje.
komaares, powiedzial bardzo istotna sprawe. Doswiadczenie i pewnosc sie siebie tego typu ludzi powoduje ze predko nie zdaja egzaminu. Problemem jest zbyt wielka pewnosc siebie, egzaminatorzy tego nie lubia.
A co lubią egzaminatorzy?
komaares
Egzamin: marzec 2009
Kategoria: B Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Paź 2008 Posty: 6
Wysłany: 2011-07-17, 12:38
domel1971 napisał/a:
Wcale się nie napracował??!! Bo jak sam napisał w swoim pierwszym poście to UM Szczecin podał te dane na swojej stronie internetowej a on je tylko skopiował i wkleił
Gdyby zajrzał Pan do wskazanych przeze mnie dokumentów UM i spróbował sam sporządzić podobne zestawienie nie pisałby Pan takich niedorzeczności.
domel1971 napisał/a:
Poza tym nigdy nie twierdziłem że Strada jest najlepsza
No raczej ciężko byłoby z tymi wynikami, które rzeczony ośrodek osiąga (jedne z najgorszych statystyk). Wyjaśnia to dlaczego nie interesują Pana wyniki zdawalności.
Proponuję skoncentrować się na joomli, aby wygenerowane stronki przestały przypominać zaliczenie z informatyki w gimnazjum:)
Może Pan spróbować wykonać samodzielnie zestawienie wyników i umieścić w fomie tabelki.
jedna sprawa.
To nie szkola tylko instruktor was uczy. Po szkole mozecie sie spodziewac co najwyzej dobrego sprzetu, ladnego biura, reszta to instruktor.
Pytajcie sie o dobrych instruktorow a nie szkoly!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum