Wysłany: 2011-10-13, 17:53 ŻENADA - szkoła jazdy ELKA Warszawa,ul Bogatyńska
Dla wszystkich którzy choć przez chwilę pomyślą, aby zapisać się do tej szkoły na kurs..
ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teoria wyglądała tak, że Pan czytał dokładnie słowo w słowo z książki :]
W dodatku w taki sposób, że wszyscy zasypiali. A wykłady były w piwnicy bloku.
Później było, tylko gorzej...
Jazdy zaczęłam na początku lipca. I co mogę powiedzieć? Aktualnie jest październik, a ja jeszcze wszystkiego nie wyjeździłam, mimo iż jestem CAŁKOWICIE dyspozycyjna czasowo i dniowo.
Mają "w szkole" straszny bałagan, 2h jazdy co dwa tygodnie jak są-to jest dobrze, o wszystko trzeba się "wykłócać" a zwłaszcza o częstsze jazdy. Było nawet że miesiąc przerwy miałam. A na pytanie, jak w takim tempie mam się czegokolwiek nauczyć, nie usłyszałam odpowiedzi....
Kartę mi założyli gdzieś dopiero ok.20 h jazdy, przed tem instruktorzy zapisywali wszystko na swoich karteczkach. Zgubili moje badania lekarskie....I usłyszałam, że mam zrobić jeszcze jedne, ale się wykłóciłam, że nie mam zamiaru dwa razy płacić za badania, skoro je ONI ZGUBILI!!!!!!!!!!!!!!
ISTNA MASAKRA NIE POLECAM ABSOLUTNIE NIKOMU!!!
Instruktorzy są spoko, ale częstość jazd masakryczna - więc i postępy robić jest trudno. ODRADZAM!! SZKODA KASY I CZASU.... Kurs robię PÓŁ ROKU ( zostało mi jeszcze 10 h), bo nie dało się szybciej jazd wyjeździć mimo iż byłam dyspozycyjna godzinowo CAŁKOWICIE!!! ŻENADA JAKAŚ TA SZKOŁA. Ciekawe czy do końca roku uda mi się ten kurs skończyć!!
Dodzwonić się do nich trudno, osoby na "telefonie" ciągle się zmieniają (od Pana z którym jeździłam dowiedziałam się że po prostu nikt tam nie wytrzymuje presji i skarg dzwoniących ludzi), ale co mnie to obchodzi? Co się dodzwonię, to ciągle słyszę to samo pytanie nie ogarniętego człowieka, a ile jazd miałam, a czy badanie lekarskie jest, a czy kurs pierwszej pomocy zaliczyłam...ble ble ble. Do cholery jasnej chyba powinni takie informacje mieć! I się bardziej orientować!!!!
Pewnego dnia się zdarzyło, że przyszłam ja i inna dziewczyna na tą samą godzinę, i do tego samego instruktora... Co jeszcze? aaa...Odwoływanie jazd w ostatniej chwili to u nich normalka;/
Ta szkoła i panujący tam "porządek" nadaje się normalnie do UWAGI, jak nic!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum